Moş Crăciun a dat de bucluc!


Jocul „Santa Claus in trouble” îşi merită cei 10MB. Cu o grafică extraordinară, jocul vă oferă posibilitatea să fiţi Moş Crăciun, unul cam zăpăcit care şi-a pierdut cadourile prin zece nivele pe care trebuie să le parcurgeţi pentru a le recupera (cadourile, evident). Doar că drumul nu este uşor. Este un joc clasic platformă, realizat foarte bine în 3D, în care trebuie să alergaţi pe un traseu indicat de săgeţi, să prindeţi platforme ce se mişcă, să evitaţi contactul cu adversarii de pe drum… dar mai ales să nu cădeţi în hăul de alături. După cum vă puteţi da seama şi din capturile grafice, Moş Crăciun se deplasează într-un spaţiu suspendat, iar căderea, deşi comică – mă refer la sunetul scos de Moş – vă costă o viaţă (eh, ce noroc că e joc, nu e viaţa Dvs, şi în plus aveţi trei vieţi).

Pentru cei care se joacă ocazional, el se va dovedi chiar dificil. Pentru aşii mânuitului tastaturii, va fi floare la ureche. Cert este că Moşul poate fi mânuit uşor (taste, taste şi mouse, joystick), dar aceasta nu înseamnă că imediat vă veţi afla la nivelul 10! Monştrii de pe drum dau serioase bătăi de cap. Şi cum nu aveţi arme (da, este un joc curat) tot ce puteţi să faceţi este să îi evitaţi, sau să săriţi peste ei dacă chiar îi aveţi în faţă. Apoi sunt unele platforme cu gheaţă (doar e iarnă!) pe care veţi aluneca: sau vă opriţi într-un obstacol, sau vă paşte hăul negru. Este un evident joc de relaxare, bun cu ocazia sărbătorilor. Jocul emană umor, încântă ochiul, efectele sunt bine realizate, tot timpul ninge, şi există suficientă inventivitate de la un nivel la altul. Dacă 10MB nu sunt prea mult pentru conexiunea Dvs la Internet, vă recomand acest joc pentru puţină distracţie.

Dacă nu aveţi anume codecuri audio, nu veţi avea fundal audio la joc. Nici o problemă, daţi Enter şi mergeţi mai departe. Dacă nu vă place că jocul este pe tot ecranul, intraţi în fişierul config.txt şi modificaţi Full screen 0 (va trece în sistemul fereastră).

Cerinţe tehnice:
– Windows 98/ME/2000/XP
– Intel or AMD Processor with 450 MHz
– DirectX 8.1
– 3D Video Accelerator Card e.g. TNT2, ATI Radeon, GeForce Series
– 128 MB RAM
– 16 MB free disc space
– Soundcard with DirectX support

Pentru a descărca jocul vă recomand două surse, o alegeţi pe care o doriţi: de pe situl Caiman.us sau de pe situl Acid-Play.com.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (15 evaluări, media: 4,67 din 5)
Se încarcă...

18 comentarii

 1. deea spune:

  Acest joc e cel mai tare tineti-o tot asa!!!!!!!!!!

 2. alexandra spune:

  Cum se trece de a treia runda, al treilea foc?

 3. Mie imi cere D3D. Ce inseamna ala? K nu mai pot sa ma jok. Plssss astept raspunssss. Asa imi apare „failed to created d3d device” 🙁 …

 4. radu.capan spune:

  Pare a fi o problema de placa video. Fie placa video nu duce, nu respecta cerintele jocului, fie ceva s-a corupt si ar trebui sa incercati de exemplu sa reinstalati DirectX-ul. Incercati si o cautare pe Google pentru mai multe detalii.

 5. Pai da, eu am mai avut jocul… m-am jucat vreo 3 luni la el… incontinuu si nu a avut nik… knd deodata mi-a zis „failed d3d device”… cam ce sa caut pe google?… Te rog sa’mi raspunzi :* si ms.

 6. emaaaa cool spune:

  Care imi zice cum se joaca jocul asta?
  Va rog. Sunt… disperata… :((

 7. ada spune:

  Cine imi zice si mie unde sa dau sa ma joc ca va zic si eu cum se joaca. Ca nu stiu unde plzzzz.

 8. radu.capan spune:

  Ce ziceti de ultimele doua linkuri din articol? Ei? Voila!

 9. deea spune:

  Acest joc este cel mai tare!!! 😉

 10. ana spune:

  Am terminat de multe ori jocul. E foarte tare.

 11. raysa spune:

  Copilul meu in varsta de 4 ani ajunge singur la nivelul 5 🙂 iar eu nu pot sa trec nici de 3… vai de mineee.

 12. aly-daly spune:

  Jocul asta e super misto am ajuns in 10 min la nivelul 6. E super misto. Merita sa-l incercati.

 13. toderasc andra spune:

  Cum fac sa descarc jocul asta? Ajutati-ma si pe mine plssss. L-am avut pt mult timp dar mi-am reformatat calc si acum nu mai stiu sa il descarc… 🙁

 14. radu.capan spune:

  Sunt date linkuri pentru descarcare in articol… Daca l-ai fi citit…

 15. kinder spune:

  Cum pot trece de gheizerele de foc de la level 3? Astept raspuns urgent :D… Am mai jucat jocul si aproape il terminasem… dar eram mai mica atunci si mai priceputa… Multumesc anticipat!

 16. Dyana spune:

  Vreau si eu sa trec de gheizerele de foc de la level 3. 🙁 Va rog sa ma ajutati.

 17. secret spune:

  Va rog: cum pot sa descarc Santa Claus?

 18. radu.capan spune:

  Urmand linkurile din articol (Caiman de exemplu) si cautand de acolo de unde se descarca (link direct, versiune fara instalare).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *