Stardock Holiday Desktop


Priveşte bine la imaginea de mai jos: ţi-ar place să arate aşa Windows-ul tău? Se poate! Pe bune! Dacă ai Windows 2000 sau Windows XP, faţa sistemului de operare poate fi schimbată într-una de sărbătoare! De produsele Stardock poate aţi auzit, unele fiind incluse (variantele free) în secţiunea noastră de Download. Ei bine, în decembrie Stardock a făcut o surpriză oferind gratuit o temă de iarnă pentru Windows. Un download destul de mare (peste 6MB) poate aduce o schimbare radicală (de care eu unul sunt entuziasmat). Iar resursele consumate nu sunt foarte mari. Pentru câteva zile sau săptămâni, depinde cât vă ţine elanul, este o alegere excelentă!

După descărcarea, instalarea şi lansarea programului, veţi avea o fereastră precum cea din stânga (Theme Manager OEM), de unde puteţi aplica schema ChristmasTime (gratuită) sau cumpăra altele. După ce aţi dat click pe Apply la tema de Crăciun, puteţi da click pe butonul Advanced pentru a selecta ce lăsaţi să modifice din aspectul sistemului de operare. Sfatul meu este să lăsaţi totul. Opţiunile sunt: aspectul iconitelor, aspectul ferestrelor şi controalelor din Windows, două componente (util ar putea fi HolydayCalendar) şi un wallpaper. Din păcate lipseşte un screensaver frumos… Ce am apreciat la interfaţă este că schimbă până în profunzime interfaţa: de la bara de sus a ferestrelor, până la aspectul barelor de scroll; de la butoanele ferestrelor şi până la bara de progres (de exemplu la copierea sau salvarea fişierelor).

Poate ia puţin până vă obişnuiţi cu noua intefaţă. Poate după un timp devine obositoare. Dar este cu siguranţă o realizare excepţională din punct de vedere grafic, şi al integrării în Windows. Uimiţi-vă prietenii cu noul aspect al sistemului de operare! Schimbarea este reversibilă, deci nu aveţi nimic de regretat!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *