Râzi de tine


Fă o pauză şi distrează-te chiar pe seama ta! Ia o fotografie de-a ta ce o ai în computer, eventual decupează din ea „portretul” tău, şi încarc-o în programul FunnyPics. Are cam 500KB, şi îl poţi găsi pe pagina labs.dacamyo.net/en/funpics şi descărca de aici. Chiar dacă nu este cel mai performat program de „caricaturi”, este gratuit. Poate vă întrebaţi de ce acest program nu este prezentat la rubrica de „Soft” şi apare la rubrica de „Sfat”. Pentru că nu am prea mult să vă prezint la program (încărcaţi o poză, trageţi cu mouse-ul dea şi urmăriţi efectele), aşa că rămâne sfatul: râdeţi! Noi ne-am strâns toată familia în jurul lui, am pus poze cu fiecare membru al familiei în parte, şi a fost foarte distractiv.

Imaginile rezultate le puteţi salva, pentru a le vedea mai târziu, sau pentru a le trimite prin email prietenilor. La încărcare sunteţi întrebat dacă doriţi să salvaţi imaginea în directorului programului: recomandat – veţi găsi astfel mai rapid imaginile. Cu mouse-ul, cu răbdare, cu ceva imaginaţie, puteţi obţine tot felul de combinaţii ciudate! Am pus mai jos imaginile demonstrative cu care vine programul. Iar în lateral, în imagine este… prietenii ştiu cine. Râdeţi deci!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    Diferite manipulari si efecte foto pe fata se pot face cu o aplicatie online oferita la urmatoarea adresa web: http://www.morphases.com/editor/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *