Baloanele faraonului


„Pharaohs’ Bubbles” este produs de Ancient Soft, o firmă ce produce jocuri comerciale, dar, pentru a ne convinge, oferă şi unul gratuit. Jocul este unul clasic, pe care îl cunoaşteţi poate, existând pe „piaţa” jocurilor în diverse realizări grafice, dar pe baza aceluiaşi scenariu. Jocul poate fi jucat contra computerului, sau cu un partener uman. Fiecare are o tablă, dotată jos cu un „tun” care trage cu respectivele baloane. În acest joc, baloanele poartă desigur diferite imagini legate de Egiptul antic. Scopul jocului este să reuşiţi să menţineţi baloanele de-asupra liniei de jos. Periodic vor veni de jos noi baloane. În plus Dvs puteţi trage cu baloane, iar când aţi format trei baloane de acelaşi fel adiacente, ele dispar. Partea bună este că dacă realizaţi o astfel de formaţie undeva mai sus pe tablă, toate baloanele agăţate de formaţie, chiar de alt tip decât cele din formaţie, vor cădea.

Există trei nivele de dificultate al jocului. Este bine să începeţi cu nivelul de începător, în care vi se arată traiectoria balonului înainte de a-l trage. Atenţie, dacă vă cugetaţi prea mult unde să trageţi balonul, el va pleca automat la un moment dat. Este nevoie deci de decizii rapide şi gândire strategică, adică ingredientele favorite ale unora dintre „gamer”-i. La capitolul sonor este fundal muzical şi efecte speciale. Eu am ales să le scot. Puteţi descărca jocul de pe situl producătorului, mai exact de aici.

După cum spuneam, există mai multe jocuri similare. Haideţi să mai vedem unul. Îi spune „Net Bubble”: aţi ghicit, se poate juca în reţea cu un prieten. De la sobrul decor egiptean trecem cu acest joc la unul maritim şi cu furnicuţe. În rest, ideea jocului, desfăşurarea lui, sunt aceleaşi. Jocul are şi un sit, Net-Bubble.org, pe care cel puţin când l-am vizitat eu era o dată ciudată: 30-09-2007 🙂


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *