Activităţi pentru copii


În criză de idei? Dacă eşti părinte şi doreşti să le oferi copiilor tăi ceva nou de joacă, atunci explorează centrul de activităţi (Activity Center) oferit de Disney! Găsiţi aici nenumărate resurse valoroase pentru a petrece timpul cu ei, sau pentru a le oferi activităţi antrenante. Recuzită necesară: o conexiune bună la Internet, de preferinţă non-stop, şi adesea mai aveţi nevoie de o imprimantă, dacă este şi color, mai bine. Să trecem puţin în revistă o parte din oferta acestui centru.

Magic Artist este secţiunea de unde puteţi tipări la imprimantă de exemplu imagini de colorat, din desene animate celebre precum „Mica sirenă” sau „Doamna şi vagabondul”. Chiar dacă la previzualizare par mici, la listare imaginile sunt mari, numai bune de colorat! Dar din această secţiune puteţi confecţiona şi tipări calendare (alegeţi luna, imaginea, decoraţii pentru a marca zile mai importante…), felicitări (alegeţi imaginea, modelul de chenar, textul…) şi diverse alte minunăţii. Din doar câteva clickuri, şi câteva tipăriri, puteţi obţine ingrediente de distracţie!

Paint and Play, după cum sugerează numele, permite copiilor să coloreze online şi să decoreze imaginile. Pets & Animals oferă diferite informaţii, despre diferite animale (educativ). Disney’s Blast este un fel de club, dar cu intrarea plătită. Puteţi însă încerca „turul gratuit”, care vă oferă accest la patru jocuri online. Alăturat aveţi captura dintr-un joc cu Timon şi Pumbaa. Trebuie să îl hrăniţi pe Pumbaa cu un anume număr de calorii: un amuzant exerciţiu de matematică pentru copii! O altă secţiune interesantă este Safety’ Net unde sunt oferite amuzante lecţii despre… Internet! Într-o lecţie animată (trebuie să le-o traduceţi desigur copiilor, dacă nu ştiu deja citi şi traduce din engleză) este vorba de exemplu despre pericolul reprezentat de fişierele ataşate în emailuri primite de la necunoscuţi. Mickey leagă fişierele ataşate de povestea Albei ca Zăpada, pentru a trage o concluzie adevărată: nu tot ce se primeşte şi pare atrăgător este şi bun…

Exploraţi şi secţiunile D-Cards, Character Gallery şi Desktop Stop. Veţi găsi diverse jocuri amuzante şi informaţii interesante. Ultima secţiune amintită, Desktop Stop, este o resursă bogată de wallpaper-e. Copiii vor fi încântaţi să aibă personaje dragi ca fundal la calculator.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *