Ajutându-i pe fermieri


„Aceasta este povestea fermierului Bernard Buffalo şi a prietenului său Hank Hoedown. Bernard trăia o viaţă fericită la ferma sa, până când Liberalul Naţional, un om de afaceri ticălos, s-a hotărât să îşi construiască o fabrică pe pământul lui Bernard. El şi-a trimis protejaţii la fermă pentru a-i fura lui Bernard actele de proprietate. Acum Bernard, cu ajutorul lui Hank, le vrea înapoi. Nu va fi uşor, căci protejaţii liberali sunt peste tot şi la fel şi pericolele.” O introducere puţin cam politică? Ei bine, să îi lăsăm pe liberali cu ale lor, şi dincolo de povestea americană să ne bucurăm de un frumos joc, „Bernard & Hank”, în clasicul stil „Mario”.

Pentru a putea juca „B&H”, trebuie să mânuiţi săgeţile stânga şi dreapta (pentru deplasare), ctrl (pentru a trage) şi shift (pentru sărituri). Respectând regulile „Mario”, personajul Dvs trebuie să culeagă monede, are o armă (nu m-am prins: trage cu porumb?) şi pentru a-i distruge pe inamici are şi varianta de a le sări în cap (de mai multe ori, dacă sunt mai agresivi). Dacă în drumul Dvs ajungeţi la un bar, acesta se aprinde: în caz că pierdeţi o viaţă, nivelul se reia din acel punct. La finalul nivelului aveţi o săgeată ce vă indică aceasta. Duşmanii sunt tot felul de liberali (Liberal, Jumping Liberal, Flying Liberal, Canned Liberal, Cowliberal ş.a.). În drum sunt şi alte pericole: capcane de urs pe jos (folosiţi platformele plutitoare), nisipuri mişcătoare, bombe… Multe nivele şi multe decoruri (fermă, oraş, sub apă, pe ploaie, pe iarnă ş.a.). Grafică bună (desigur, specifică genului), muzică bună, antrenant… mai ales pentru o anumită vârstă a jucătorilor.

În directorul cu jocul mai aveţi două executabile: un manual al jocului şi un program de configurare a jocului (îl puteţi juca şi full-screen). Vreţi să îi ajutaţi pe fermieri? Descărcaţi jocul de pe Acid-Play.com sau de pe situl producătorului.
Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *