Construind turnul


Tower a fost dezvoltat pentru un concurs organizat de situl TheGameCreator.com. Este o variaţie originală a jocului Tetris: scopul este să construiţi un turn cât mai înalt din piesele care vi se dau. Sunt piese de diferite forme pe care trebuie să le aranjaţi pentru a creşte inelele turnului. Ca în jocul original, puteţi muta şi piesa. Jocul i-a sfârşit când aţi construit peste limita marcată de cei patru piloni de lemn. Teoretic numărul de nivele este nelimitat, practic însă… depinde de abilităţile Dvs.

Jocul este uşor manevrabil. Puteţi juca cu mouse-ul: mişcările mouse-ului vor roti turnul, pentru a alege unde să lăsaţi piesa. Cu butonul stânga al mouse-ului puteţi lăsa brusc piesa până jos, iar cu butonul dreapta puteţi roti piesa cu 1800. Cu butonul din mijloc al mouse-ului puteţi accelera căderea piesei. Mai uşor este poate cu tastele: săgeţile stânga şi dreapta pentru rotirea turnului; tasta control pentru a lăsa joc blocul; săgeată sus pentru rotirea piesei; şi săgeată jos pentru accelerarea căderii piesei. Există cinci nivele majore: Vârful muntelui este de la inelul 1 până la inelul 29; Cerul furtunos ţine până la inelul 59; Atmosfera superioară se termină la nivelul 89 de unde începe Părăsirea pământului; în fine, de la inelul 120 sunteţi în Spaţiul infinit, de unde puteţi tot construi şi construi şi construi…

Dacă reuşiţi să faceţi inele complete, marcajele de lemn, pilonii, vor creşte permiţându-vă să construiţi mai mult. La fiecare din cele cinci nivele fundalul este nou, la fel şi coloana sonoră. Dând click pe „How to play the game” puteţi afla mai multe informaţii, inclusiv despre piesele speciale din joc. Nu vă temeţi de golurile din zid, sunt inevitabile. Dacă faceţi 50.000 de puncte activaţi secţiunea „Extra stuff”!

Puteţi să descărcaţi jocul de pe situl TheGameCreator sau de pe Caiman.us.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *