Hockey cu prăjituri


Într-un viitor improbabil, deci foarte îndepărtat, prăjiturile au ajuns cel mai bun lucru al pământenilor. Se organizează concursuri intergalactice în care doi oponenţi lovesc cu navele lor în prăjituri pământene gigantice, căutând să le bage în gura unor monştri. Stupidă poveste, nu? Oricum, este doar un pretext, folosit de cei de la PlacesForGames.com pentru a dezvolta un fel de joc hockey în care pucul este înlocuit cu o prăjitură, şi în loc de două echipe în luptă se între doi jucători (sau un fel ping-pong). Jocul este 3D, se poate juca şi în reţea, iar grafica şi sunetul sunt bunicele.

Din captura grafică deduceţi că acţiunea se petrece pe o tablă în care vă puteţi mişca până la jumătatea ei pentru a lovi pucul. Puteţi mânui piesa Dvs fie cu tastele, fie cu mouse-ul. Această opţiune o puteţi seta chiar înainte de începerea jocului, când puteţi alege şi nivelul de dificultate, precum şi până la ce scor jucaţi. Mânuirea pucului este bună, mai ales din mouse, iar a da gol nu este chiar aşa de uşor (evident, depinde de nivelul de dificultate ales), pe când a vă da autogol este destul de uşor. De la setările generale ale jocului puteţi opta pentru scoaterea fundalului sonor şi a efectelor sonore, precum şi a fundalului grafic (vezi ultima captură).

Jocul este cu kit de instalare. În directorul Manual găsiţi un… manual desigur, un fişier MS Word, din care puteţi afla mai multe despre posibilitatea jocului în reţea, precum şi tastele pentru manevrarea 3D a tablei (o puteţi apropia, roti…). Puteţi să descărcaţi jocul de pe situl autorului sau de pe Caiman.us.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *