Resursă de screensaver-e


Ne oprim în acest buletin la un sit al unui anume Branislav Krstonosic. Cine este? Are mai mică importanţă (este designer la o firmă), pentru că de fapt vreau să vă propun o secţiune a sitului său, în care găsiţi publicate multe screensaver-e gratuite, realizate cu nişte produse comerciale, la care autorul face reclamă pe paginile sale. Screensaver-ele de aici (câteva zeci din câte mi-am dat eu seama) sunt din următoarele categorii: Filme, Celebrităţi, Desene animate, Artă şi muzică, Vehicule şi Diverse.

Acest meniu îl găsiţi în coloana a treia a sitului www.krstdesign.com/ssavers, sub categorii fiind indicate cele mai populare screensaver-e, respectiv cele mai recente producţii publicate pe sit. Multe dintre screensaver-e sunt de regulă un slideshow mai special cu fotografii dintr-un film de exemplu. Veţi găsi însă şi screensaver-e mai elaborate, care includ animaţii video. Vă recomand de exemplu screensaver-ul de la Robots, filmul de animaţie care încă mai rulează pe la unele cinematografe (în screensaver sunt încorporate scurte secvenţe video!). Şi dacă tot vorbim de desene animate (da, am un fix pentru astfel de screensaver-e, explicabil prin faptul că am trei copii;), iată altul, de la un film de asemenea recent: Madagascar.

Dar poate vă interesează screensaver-e pentru alte filme: Batman Begins, Lemony Snicket, Collateral sau I, Robot; sau poate screensaver-e cu maşini: Opel Astra, Ferrari F430, BMW 6 Series sau Audi. Vizitaţi situl şi alegeţi ce screensaver-e vă plac! Sunt gratuite, cu imagini de calitate, şi fără ad-ware sau spy-ware.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *