Volei pe o plajă virtuală


A doua opţiune de prezentare de joc, în acest buletin, este voleiul pe plajă. Şi de fapt vom prezenta două jocuri foarte similare. Strămoşul lor este un (stră)vechi joc DOS, pe care unii dintre Dvs poate şi-l mai amintesc. Astăzi ar fi considerat „jenant”, dar atunci oferea momente bune de distracţie. Şi de fapt ce s-a îmbunătăţit la jocul original este doar grafica şi posibilitatea jocului în reţea. Iată şi numele celor două jocuri: „Hairy Harry” şi „Blobby Volley”.

La primul, după cum sugerează numele, găselniţa este părul comic ce poate fi aşezat pe capul celor două bile… pardon, celor doi jucători de volei. Din setările jocului puteţi schimba diverse frizuri, coloritul lor, precum şi coloritul jucătorilor. Evident, nici frizura, nici culorile, nu influenţează jocul (dar este amuzant să vezi cum pletele se mişcă în aer în timpul jocului). Manevrându-vă cu mouse-ul sau din taste jucătorul, trebuie să ţineţi mingea sus, pe cât posibil mai mult în terenul adversarului, până greşeşte.

Al doilea joc (prezentat în captura grafică de sus) are jucătorii parcă făcuţi din gelatină! Simpatică idee, bine implementată grafic. În rest, aceleaşi reguli de joc. Nu am găsit să se poată seta culoarea jucătorilor, dar şi acesta permite manevrarea cu mouse-ul sau cu tastatura, precum şi conectarea în reţea. OK. Nu o mai lungesc, iată de unde puteţi descărca jocurile: Hairy Harry respectiv Blobby Volley.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. malina spune:

    De mult caut un site de unde sa iau Blobby volley, nu credeam ca o sa gasesc si un articol. Dar jocul tot nu reusesc sa-l downloadez.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *