Chirurgie plastică pentru XP


Cine zice că trebuie să suportaţi acelaşi look la Windows XP? Categoric, Windows XP arată mult mai bine decât versiunile precedente… dar oare nu se poate mai mult? În acest articol sunteţi invitaţi să vedeţi, pas cu pas, cum se poate schimba aspectul sistemului de operare, radical sau doar pe ici pe colo. Fără bisturiu, fără nici un strop de sânge, puteţi „opera” chipul clasic pentru a-l face să arate cum doriţi Dvs!

Aceeaşi Mărie cu altă pălărie

Pe planeta aceasta există mulţi „fandosiţi” care pretind că nu contează cum arată sistemul de operare: important este să meargă bine. Şi aceasta o spun în timp ce îşi schimbă wallpaper-ul de care s-au plictisit ;). Nu aş vrea să filosofez prea mult, dar aşa după cum nu ne îmbrăcăm toţi la fel, nici nu are cum să ne placă să avem maşinile vopsite la fel, nici să avem desktop-urile identice. Şi dacă, evident, elementele de „decor” nu trebuie niciodată să distragă atenţia, aceasta nu înseamnă că trebuie să fie monotone. Vă invit deci să explorăm diverse moduri în care putem să schimbăm faţa la Windows XP. Cu o subliniere: schimbăm doar faţa! Cu alte cuvinte: aceeaşă Mărie cu altă pălărie. Aceste soluţii nu îmbunătăţesc viteza sistemului de operare, dar nici nu i-o reduc. Cum aşa? Majoritatea soluţiilor operează schimbările în „profunzime”, însemnând că înlocuiesc anumite fişiere, fără să adauge un consum în memorie. Sunt şi unele soluţii care presupun existenţa permanentă a unei aplicaţii în memorie, dar şi în acest caz vorbim doar de câţiva mega.

Şi să continuăm cu precizările: dacă aveţi Windows XP (acest articol se adresează DOAR utilizatorilor acestui sistem de operare) şi puţină memorie RAM (de exemplu doar 128MB), recomandarea este să renunţaţi la toate artificiile estetice. Pentru aceasta daţi click dreapta pe My Computer, selectaţi tabul Advance, click pe Performance-Settings şi selectaţi „Adjust for best performance”: ferestrele vor fi mai seci, dar câştigaţi memorie! Să presupunem însă că aveţi memorie RAM cât se cuvine pentru Windows XP, şi să pornim la drum!

Vreau un Mac!


Pagini: 1 2 3 4 5 6 7

Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *