Flash-uri simpatice


De la apariţia flash-urilor, Internetul a prins mult mai multă culoare… şi sunet. Felicitările care până atunci însemnau o imagine plus eventual un sunet midi, au devenit extrem de elaborate până au devenit mici filmuleţe animate. Nu este de mirare că există acum pe web zeci de situri cu felicitări în flash. Un astfel de sit este FunFlashPages.com, care oferă câteva zeci de flash-uri utile cu diferite ocazii. Cu cele şase teme incluse de sit (umor, prietenie, iubire, creştine, sărbători, ocazii speciale), aproape sigur că veţi găsi ceva care să vă placă şi pe care să îl trimiteţi cuiva pe care îl cunoaşteţi.

Se impune o avertizare: o parte dintre flash-urile oferite de acest sit folosesc un umor… de toaletă. În plus multe – punct de vedere subiectiv – sunt foarte simpliste până la a avea un mesaj gen apă de ploaie. Dar cu puţină perseverenţă şi noroc veţi găsi şi unele flash-uri foarte amuzante sau altele chiar profunde! Frunzărind situl veţi vedea că unele flash-uri sunt realizate de Funnies.com, un alt sit care include şi altceva decât flashuri: imagini amuzante şi poante (dacă nu a fost clar până aici, o spun acum: întreg conţinutul este exclusiv în limba engleză).

Cât despre flash-urile cu temă creştină, acestea sunt din nou majoritatea preluate de pe un alt sit: PositiveThoughts.com. Vă recomandăm acest sit, unde din nou veţi găsi nu numai flash-uri. Pe lângă „gândurile pozitive” veţi găsi glume, scurte meditaţii, poezii. Cu răbdare (din nou) veţi putea găsi textul potrivit pe care să îl trimiteţi partenerului Dvs de viaţă, prietenului Dvs, colegului de serviciu… Un sfat de final: nu folosiţi modul de notificare oferit de vreunul din cele trei situri amintite, pentru a nu risca folosirea adresei pentru spam. Cel mai simplu este să copiaţi adresa paginii (tehnic: url-ul) şi apoi să îl puneţi într-un email către destinatar sau poate să îl trimiteţi printr-un client IM (gen Yahoo Messenger).

Iar la final, pentru că acum când scriu aceste rânduri mi se închid ochii de somn, vă trimit (la) această pagină :).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *