A apărut Firefox 1.5.0.5


Mozilla.com anunţă că a apărut Firefox 1.5.0.5. Şi chiar dacă la „Release Date” scrie 27 iulie, Dvs îl puteţi descărca de astăzi, 26 iulie! Legătura către versiunea 1.5.0.5 în limba română este aici.

Pentru cei interesaţi, există şi o versiune 2.0 Beta 1, nelocalizată încă în română, descărcabilă de aici. La instalarea versiunii 2.0 se va face o verificare de compatibilitate a extensiilor şi, bineînţeles, din păcate, majoritatea nu vor trece testul. Există însă o soluţie, o extensie intitulată Nightly Tester Tools care, odată instalată permite activarea pluginurilor care acum merg sub Firefox 1.5.

Desigur, versiunea 2.0 nu este recomandată oficial de Mozilla, fiind mai mult pentru testare şi pentru developeri. Dar Firefox 2.0 conţine nişte îmbunătăţiri care îi pot atrage pe mulţi: sistem anti-pishing, un impresionant spell-checker pentru controalele textarea (uau, dacă vor suporta şi limba română va fi excepţional!), un sistem mai bun de salvare a sesiunilor şi a istoriilor la taburi, ş.a. A! Nu încercaţi să lansaţi versiunea 2.0 cu 1.5 lansată: nu merge ;).

OK. Am dorit să vă semnalez apariţia la 1.5.0.5, pe care probabil navigatorul îl va sesiza mâine ca update. V-am semnalat şi 2.0, apărut acum câteva săptămâni. Dvs alegeţi ce vă instalaţi. Navigare plăcută şi sigură!

radu.capan


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *