Schimbări la serverele de mail


Astăzi a început schimbarea serverelor de mail la domeniile găzduite de noi. În câteva zile toate domeniile vor avea noul server de mail, cu noua interfaţă. Iată cum arăta compunerea unui email în vechea versiune:

Vechi

şi iată cum arată în noua variantă:

Nou

Important: cei care au adrese de email @cnet.ro (sau pe oricare din domeniile găzduite de noi) şi foloseau opţiunea de redirectare automată a emailurilor lor spre o altă adresă (forwarding), vor trebuie să îşi reconfigureze manual opţiunea. Daţi click pe Preferences în partea stânga-jos a ferestrei şi apoi scrieţi adresa de email pentru redirectare în căsuţa din dreptul textului „Forward To”. La upgrade-uri informaţiile privind redirectarea emailurilor nu se conservă, de aceea această configurare se face manual. Ne pare rău pentru inconvenient (oricum, upgrade-uri la serverele de mail se fac foarte rar).

Actualizare 8 august: Pe lângă refacerea informaţiilor privitoare la redirectarea emailurilor (dacă aţi folosit aşa ceva), va trebui să refaceţi şi regulile pentru emailuri (tot dacă aţi folosit aşa ceva). Ne pare rău, dar la upgrade aceste informaţii nu se păstrează. Încă nu au fost trecute pe noul sistem toate domeniile întreţinute de Cnet.ro.
Acest material va mai fi editat cu noutăţile legate de schimbarea în curs.

radu.capan


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *