Webshots îşi pregăteşte o nouă faţă


Webshots.com şi-a anunţat ieri abonaţii că în curând întreg designul sitului va fi refăcut, această schimbare aducând şi o serie de noi funcţionalităţi, care în principal îi privesc pe clienţii Premium (fotografiile vor putea fi comentate, calitatea imaginilor va creşte, la fel şi cantitatea de informaţii… ce va descreşte va fi doar aria dedicată reclamelor).

Iată cum arată astăzi situl Webshots.com:

Webshots

Şi iată cum va arăta probabil din această lună:

WebshotsPentru o privire mai îndeaproape folosiţi adresa betawww.webshots.com. Prin schimbarea de design Webshots.com vrea să atragă din nou atenţia asupra sa, într-o perioadă în care competitorii îi cresc ca Făt Frumos din poveste. Pentru moment însă, situl deţinut de CNet.com rămâne în parte pe locul 1: are 19 milioane de membri care publică pe acest sit aproximativ un milion de fotografii în fiecare zi! Impresionant, nu? Până acum Webshots.com a strâns cam 400 de milioane de fotografii, pe când mai tânărul Flickr.com are „doar” 200 de milioane. Webshots.com este depăşit pentru moment doar de Yahoo! Photos ca număr de membri (situl din urmă având 30 de milioane de utilizatori), dar rezoluţiile imaginilor furnizate de cele două situri nu se compară. Flickr.com are actualmente cam 2,5 milioane de persoane înregistrate.

Amintim în încheiere că Webshots.com are şi un program asociat, Webshots Desktop, pe care îl găsiţi şi la rubrica noastră de download. El vă oferă posibilitatea să vă organizaţi fotografiile personale, să descărcaţi de pe Webshots.com numeroase fotografii, să schimbaţi fundalul (wallpaper-ul) şi mai nou se pare că permite şi rularea imaginilor ca screensaver.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 4,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *