În zbor cu Goggles


Am aflat, spun mai departe! gHacks scria ieri despre un o interesantă aplicaţie la Google Maps: un fel de simulator de zbor (nu îl comparaţi cu simulatoarele performante, acesta existând mai mult de dragul amuzamentului) deasupra unor oraşe mari de pe Pământ, chiar şi deasupra Lunii şi a planetei Marte. Aplicaţia-joc-flash se găseşte aici.

Goggle

La început aveţi posibilitatea să alegeţi o destinaţie (printre ele Paris, Berlin, Londra, Madrid, Washington, Sydney, Tokyo). Apoi se va încărca harta şi va apare un mic avion verzui a cărui direcţie o controlaţi cu tastele Stânga şi Dreapta. Puteţi să coborâţi sau să urcaţi cu tastele Sus şi Jos. Cu A şi Z puteţi schimba viteza avionului. În fine, cu Spaţiu trageţi, funcţie implementată de amorul artei, fără vreun efect.

Atenţie: dacă veţi coborî prea jos cu avionul… vedeţi singuri. Iar dacă în timpul zborului sub avion apar pătrate albe înseamnă că mergeţi cu o viteză prea mare pentru conexiunea Dvs de internet, care nu ajunge să aducă suficient de rapid informaţiile de la Google Maps. Zbor plăcut!

radu.capan


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *