Bryce 5.0 – gratuit!


În seria de programe de grafică 3D, Bryce se bucură de vechime şi deci de celebritate. Până la 6 septembrie a.c. Bryce 5 poate fi descărcat şi instalat gratuit! Nu o versiune limitată ci versiunea complet funcţională! Anunţul a apărut pe situl producătorului, DAZ. Versiunea pentru Windows o puteţi descărca de pe Download.com.

Bryce

Programul a ajuns între timp la versiunea 5.5, care rămâne comercială. Versiunea 5.0 nu este, bineînţeles, radical diferită de 5.5, şi dacă aţi visat vreodată să realizaţi peisaje futuriste, acum aveţi ocazia (folosind legal programul). După descărcare şi instalare trebuie să treceţi printr-un proces de înregistrare (da, în timpul căruia trebuie să indicaţi o adresă de email validă), ce vă oferă la final un şir luuuung de litere şi cifre: cheia de înregistrare. Cred că preţul este mic pentru un program bun. Desigur, dacă grafica 3D nu vă interesează absolut deloc, oferta vă poate lăsa rece.

Bryce

Mostrele de mai sus par a indica o specializare a programului Bryce la spaţiul imaginilor ştiinţifico-fantastice. Nu este aşa şi sper să vă convingă următoarele două imagini.

Bryce

Personal mi s-a părut întotdeauna complicată interfaţa de la Bryce, dar nu imposibilă. Situl producătorului oferă şi tutoriale, iar dacă perseveraţi veţi reuşi să obţineţi rezultate frumoase, chiar dacă nu de nivelul imaginilor de mai sus. Programul gratuit (pentru câteva zile) vine şi cu o serie de resurse utile (Bryce Presets 5), constând în obiecte şi texturi. Nu uitaţi: oferta expiră la 6 septembrie. De la noi aţi aflat în timp util. 😉


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *