Gom Player


Gom. Gomgom. Gomgomgom. Probabil nu vă spune absolut nimic. Sau poate îl ştiţi. Eu l-am descoperit astăzi şi l-am adăugat la secţiunea noastră de download. Gom este un player coreean ca origine, din câte am înţeles eu (vezi aici), dar care şi-a lansat şi un sit în engleză (vezi aici), cam sărac însă în informaţie.

GOM Player

Cât de sumară, pagina anunţă două lucruri interesante: 1) că GOM poate deschide fişiere video populare (precum AVI, DAT, MPEG, DIVX, OGM şi altele) fără să aveţi nevoie de codecuri instalate, având el tot ceea ce îi trebuie; şi 2) că poate să deschidă fişiere video corupte sau în curs de descărcare (deosebit de util când descărcaţi un film de pe internet şi doriţi să îi verificaţi calitatea). Reclama poate fi însă înşelătoare. Ceea ce m-a făcut însă să cred că merită recomandat este buna recenzie făcută de cei de la Softpedia.com. L-am şi testat şi într-adevăr are multe opţiuni avansate, eu pt moment negăsindu-i decât un defect: subtitrările cu extensia „sub” nu le-a citit, mergând însă cu subtitrări „srt”. Are doar 4MB, deci nu vă va lua mult să îl descărcaţi şi Dvs şi să îl testaţi. Sunt şanse mari să vă convingă!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. cojy spune:

    A fost singurul player ce a reusit sa ma indeparteze de BSPlayer de care devenisem dependent. Il folosesc de 1 an si nu mai satur de el.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *