Zile speciale la Cnet.ro!


Articolele ce apar publicate pe Cnet.ro sunt catalogate (destul de ordonat, credem noi) pe categorii (vizibile în lateral). Dar dacă mergem doar pe aceste sistem poate să apară riscul de a scrie foarte des articole la anumite categorii, ignorând multă vreme altele. De aceea, consultându-ne cei câţiva care scriem la Cnet.ro am decis să asociem nişte teme ceva mai generice fiecărei zile a săptămânii!Astfel: luni ne propunem să vă oferim articole legate de CMS-uri (Content Management System). În principiu despre mult-iubitul nostru WordPress, dar sperăm să scriem şi despre alte CMS-uri. Sunt multe temele ce pot fi atinse: de la elemente de tutorial până la prezentare de pluginuri şi interfeţe.

Marţi este ziua dedicată Windows-ului. Articolul de marţi va include fie un sfat legat de sistemul de operare, fie o prezentare de program… fie altceva ce acum nu ne putem închipui dar are legătură cu Windows-ul. Blamat de mulţi (de toţi?), Windows-ul rămâne totuşi cel mai răspândit sistem de operare şi deci un subiect de constant interes.

Miercuri navigăm pe web: aceasta înseamnă că vom vorbi despre situri interesante, dar poate mai des vom vorbi despre instrumente pentru navigare. Şi cum Firefox este navigatorul nostru favorit, vom avea muuuulte articole despre el, despre pluginuri interesante şi utile.

Joia sperăm să devină ziua favorită a webmasterilor. În această zi ne propunem să vă aducem lucruri utile, vouă, celor care dezvoltaţi situri. Fie programe, fie situri, fie sfaturi de programare sau mici tutoriale pe tema în caz.

Vineri pe la ora 3PM începe week-end-ul, aşa că sperăm ca noi încă de la prima oră a acestei zile să vă sugerăm un joc.

Sâmbăta este ziua media. Aceasta înseamnă că în principiu vom vorbi despre imagine şi sunet. Despre player-e, despre editoare, despre manipularea imaginilor sau a sunetelor.

În fine, duminica tragem linie! Este ziua în care apare rezumatul săptămânii, care include şi legături spre celelalte articole, care nu sunt articolele zilei. Da, pe Cnet.ro nu apar doar 7 articole pe săptămână, ci mai multe (sperăm mult mai multe).

Introducerea acestor zile ne vor „obliga” să avem o varietate săptămânală de articole. În plus cele 7 articole vor forma, săptămână de săptămână, noul Buletin IT. Mai vechii noştri vizitatori ştiu că situl Cnet.ro, în prima variantă de design, a avut, din iunie 2004, un Buletin IT. De fapt articolele lui formează acum, în acest moment, grosul acestui sit. Sperăm ca existenţa lui să continue în noua formă. De asemenea ne propunem să elaborăm cumva un sistem de transmitere săptămânală a Buletinului prin email, ca o variantă la emailurile zilnice.

Ţineţi-ne pumnii!

radu.capan


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. radu.capan spune:

    Scriu acest comentariu la sfârşitul primei săptămâni cu Zile speciale. Mai greu, dar a mers. Sperăm în timp să meargă tot mai bine, să vă puteţi bucura de articole variate… şi bune.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *