Salvaţi buburuzele!


Totul a început acum ceva vreme, când într-o zi frumoasă micul sat al buburezelor a fost invadat de hoarde de gândaci, care au luat prizoniere cinci buburuze. Buburezele au trimis atunci câţiva eroi să salveze suratele capturate, iar mulţi dintre aceştia nu s-au mai întors vreodată acasă. Dvs sunteţi unul dintre aceşti eroi, porniţi să elibereze buburezele captive şi să puneţi capăt invaziei gândacilor. Regina buburezelor a promis eroului care va salva buburuzele captive că va primi mâna celei mai frumoase dintre prinţese. Cam aceasta ar fi povestea jocului de astăzi, un joc gen „pacman”, dar totuşi mult diferit.

Ladybug

Ladybug 2k6 este o versiune foarte proaspătă a jocului Ladybug pe care l-au prins doar cei care au calculator de câţiva zeci de ani. Acum jocul a fost rescris pentru o competiţie (2006 Retro-remakers), noi putându-ne bucura de rezultat. Ca în orice joc gen „pacman”, Dvs conduceţi un personaj (în acest caz o buburuză) într-un labirint plin de mâncare (pe care trebuie să o culeagă toată) şi de alte elemente (capete de mort, sticluţe, ochelari, litere – fiecare cu o semnificaţie corespunzătoare), ferindu-vă de duşmani (gândacii). Există cinci Zone pe care trebuie să le parcurgeţi, din fierecare putând elibera una dintre cele cinci buburuze captive. Literele care formează un anumit cuvânt, odată culese furnizează bonus-uri speciale.

Grafica şi sunetele jocului sunt bine realizate, nu neapărat la nivel de capodoperă, dar oricum dincolo de nivelul de amatori. Există un help, scorurile se păstrează pentru amatorii de competiţie, şi există şi opţiuni de configurat (printre care: mai multe vieţi 🙂 ). Dacă vă place genul „pacman” şi doreaţi o variaţie la el, Ladybug 2k6 este recomandarea noastră. Dând click pe capturile de mai jos se vor deschide imaginile mai mari. Jocul are sub 8MB şi poate fi descărcat de aici sau de aici. Nu necesită instalare, doar despachetare, în arhivă aflându-se şi un fişier DLL dacă aveţi probleme cu lansarea lui (fişierul trebuie mutat în C:\Windows\System).

Ladybug Ladybug Ladybug Ladybug


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jurgen.toth spune:

    Dragut jocul. Mie imi plac astfel de jocuri si pentru faptul ca nu necesita instalare. Dai un click, joci, dai alt click, opresti jocul, si nu lasi urme.
    Doar cu rezolutia am avut la startul jocului ceva probleme.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *