Auslogics Disk Defrag


Săptămâna aceasta, marţi, am scris despre defragmentarea automată, folosind instrumentul de defragmentare al Windows-ului. După cum probabil ştiţi, există şi soluţii comerciale pentru defragmentare, poate cel mai cunoscut fiind O&O Defrag, ajuns la versiunea 8.5 şi care costă 45usd. Există însă şi versiuni gratuite, nu prea multe, dar una mi-a atras atenţia: Auslogics Disk Defrag.

Auslogics Disk Defrag

Programul este mic (1,4MB) şi simplu de folosit. De fapt recunosc că nu l-am instalat (încă), dar ca de obicei m-am uitat la ce spun utilizatorii programului la „User Review” pe Download.com. Toate opiniile favorabile, singurele „cons” fiind de fapt sugestii. Am mai văzut că programul la sfârşitul lunii august a ajuns la versiunea 1.0.3 şi că figurează ca „popular” pe situl amintit. Pentru mine sunt semne suficiente ale calităţii acestui program. Suficiente pentru a vi-l recomanda şi pentru a mi-l instala şi eu cât mai rapid.

La final vă recomand o vizită pe situl producătorului, de unde puteţi citi informaţii despre cum se fragmentează discurile, ce înseamnă deframentarea, de ce este ea importantă…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *