Mai multe situri cu Google Page Creator


Dacă nu aţi auzit încă de Google Page Creator nu e prea târziu: un click pe legătura anterioară şi sunteţi acolo. Dacă aveţi cont la GMail (aceasta devine o pre-condiţie a numeroase articole) atunci puteţi cu GPC să vă creaţi un sit fără să ştiţi HTML, profitând de design-urile puse la dispoziţie şi de facilitatea editării online. Poate pentru o pagină personală PGC merită folosit, dar nu pentru ceva mai avansat. În fine, scopul acestui material nu este să prezinte ce poate GPC, ci să anunţe o facilitate interesantă. Dar mai întâi trebuie să vă asumaţi nişte riscuri 🙂 . Mergeţi la Settings şi veţi vedea în listă un buton Enable experimental features. Daţi click pe el.

Setari

Mda, urmează un avertisment terifiant, dar nu aveţi de fapt ce pierde. La urma urmelor chiar GPC este experimental. Aşa că experimental la experimental… cine mai face diferenţa? Dacă v-aţi activat facilităţile experimentale şi aţi revenit în prima pagină de la GPC, veţi avea o surpriză: puteţi crea mai multe situri cu acelaşi cont! Desigur, primul pas va fi verificarea disponibilităţii (sub)domeniului, dar presupunând că aţi găsit unul liber, limitele sunt depăşite! Nu uitaţi: experimental!

Mai multe conturi!

Cam atât până la articolul – ce va veni într-o zi – despre cum se poate face un sit cu Google Page Creator. Oricum, sfatul meu este să nu îl aşteptaţi: aplicaţia Google este extrem de intuitivă! Vă veţi descurca şi fără explicaţiile noastre.

radu.capan


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *