O nouă resursă pentru pluginuri WP


Fanii WordPress au acum o nouă resursă de pluginuri. Consultând cu WhoIs domeniul noului sit am văzut că a fost cumpărat la 30 august 2006. Mai calculând câteva zile până l-au pus pe picioare deduc că avem de-a face cu un sit foarte proaspăt, online doar din această lună.

WPPlugins.org

WPPlugins.org (ce nume uşor de reţinut!), deşi tinerel, conţine o listă destul de bogată de pluginuri, dintre care multe mi-au atras atenţia şi abia aştept să le testez. Structura sitului este simplă dar tocmai de aceea eficientă. Pluginurile sunt împărţite pe categorii, şi pentru fiecare plugin sunt oferite o serie de informaţii de bază, iar apoi pe taburi mai avem patru secţiuni: Descriere (Description), Capturi de ecran (Screenshots), Opiniile altora (User review) şi Scrie-ţi opinia (Write a review).

Exemplu de plugin

Am apreciat sistemul de rating care va oferi în timp indicii importante despre calitatea unui plugin. Încă nu toate pluginurile au screenshot-uri, dar sper să fie o problemă ce se va rezolva în timp. Cu siguranţă acum situl este încă în etapa completării cu informaţii, iar vizita Dvs va fi un imbold pentru cei care se ocupă de el să îl dezvolte şi mai mult. Vă invit cu căldură să îl vizitaţi – desigur, dacă folosiţi WordPress – cu convingerea că veţi găsi pluginuri de care nu ştiaţi şi care vă vor trage cu ochiul 😉 .

Nu închei înainte de a vă aminti resursele „clasice” de pluginuri WP.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *