PipePanic


Dacă aveţi instalat navigatorul Opera, atunci aveţi acces şi la o serie de jocuri. Unul este PipePanic, pe care foarte probabil că îl cunoaşteţi.

PipePanic

PipePanic este un widget Opera pe care îl puteţi descărca de aici. Odată instalat, puteţi juca oricând acest joc apelând meniul Widgets din Opera. Scopului jocului este să amplasaţi bucăţile de ţeavă (care vin ca de pe o bandă rulantă) astfel încât să creaţi un circuit între punctul de pornire a fluidului (verde) până la punctul final (roşu). Desigur, nu vin tocmai piesele pe care le doriţi, dar nici nu sunteţi obligat să puneţi piesele într-o anume ordine. Astfel că, cu puţin strategie, puteţi concepe o ţeavă de la start la destinaţie.

PipePanicDe la un nivel la altul lucrurile se complică, după cum puteţi vedea şi în captura alăturată. Aveţi un timp limită, după care apa (sau ce lichid vă imaginaţi Dvs) porneşte! Iată modul de punctare: 10 puncte pentru fiecare piesă pusă pe un spaţiu liber; -10 puncte dacă suprapuneţi o piesă; 5 puncte pentru fiecare secundă rămasă până la expirarea timpului; -10 secunde pentru fiecare piesă neconectată în momentul umplerii; şi 50 de puncte pentru fiecare piesă de pe ţeavă, în momentul umplerii.

Sunt 105 piese de ţeavă: 28 de colţuri, 20 piese în T, 18 piese verticale şi 18 piese orizontale, 16 terminatori şi 5 în formă de cruce. Dacă doriţi să faceţi mai multe puncte, evident încercaţi să faceţi o ţeavă cât mai lungă!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *