ResizeR: Editare de imagini online


Doriţi să faceţi operaţii simple de editare pe imagini fără a avea instalate programe sofisticate şi consumatoare de memorie pe calculatorul personal? La adresa resizr.lord-lance.com aveţi posibilitatea să schimbaţi mărimea şi să rotiţi online o imagine aleasă de Dvs. Imaginile care doresc a fi editate pot fi încărcate de pe calculatorul Dvs sau dintr-o pagină web (doar copiaţi şi introduceţi link-ul spre imagine).

ResizR

Dacă imaginea pe care o doriţi editară este mare, aveţi răbdare până se încarcă pe server. După selectarea mărimii dorite (plimbaţi butonul „Image width” spre stânga sau dreapta sau scrieţi valoarea lăţimii în câmpul numeric) şi a direcţiei de rotire (click pe „Image rotation…” pentru activarea ferestrei cu detaliile rotirii) daţi click pe butonul „ResizR”. La apariţia imaginii prelucrate, daţi click mouse dreapta pe “Save Image (or Picture) as …”.

ResizR

Notă: Să sperăm că site-ul va trece de stadiul beta şi va rămâne free.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

8 comentarii

 1. radu.capan spune:

  Acest serviciu ResizR progresează! De astăzi au adăugat o extensie Firefox care permite scalarea şi/sau rotirea rapidă a unei imagini de pe web. După instalarea extensiei apare o nouă opţiune în meniul contextual: „ResizR Image” care preia imaginea şi o încarcă direct în pagina ResizR, pentru prelucrare.

  Să sperăm că vor depăşi limita JPG, adăugând măcar PNG, dacă nu şi GIF şi altele.

 2. vacaru spune:

  L-am testat si eu, dar, intrucat operatiunea recere cam mulz timp de incarcare si procesare a pozei, raman la clasicul ACDSee.
  Poate fi insa o formula foarte comoda atunci cand vrei sa arati altora o poza, o incarci deja micsorata, si le dai doar linkul.

 3. radu.capan spune:

  Astfel de aplicaţii nu sunt (încă) menite să înlocuiască programe, ci doar să fie soluţii în caz de urgenţă sau soluţii pentru momente când nu ai chef să lansezi un program mare. O poză de 1MB sau 2MB evident mai rapid se redimensionează în ACDSee sau Photoshop, dar pentru toate celelalte cazuri (adică fişiere mici, care se încarcă rapid), prelucrarea pe web poate bate timpii necesari lansării unui program.

  Alte soluţii online: ShrinkPictures.com şi ResizePic.com.

 4. jürgen.toth spune:

  Un alt site specializat pe schimbarea marimii este Dosize.com.

 5. jürgen.toth spune:

  O noua recomandare pentru scalari foto online este site-ul http://www.resize2mail.com/
  Din start el ofera cateva marimi standard si chiar posibilitatea rotirii imaginilor.

 6. jürgen.toth spune:

  O alta alternativa pentru redimensionari o ofera site-ul urmator: http://www.resizr.com/
  (Reclamele sunt cam deranjante, insa serviciul este free.)

 7. jürgen.toth spune:

  Si din nou o aplicatie specializata pe redimensionari de imagini: http://www.my-i-size.com/

 8. jürgen.toth spune:

  Redimensionarea mai multor imagini în serie permite aplicaţia web B.I.R.M.E (Batch Image Resize Made Easy): http://birme.net/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *