500.000 de conturi Meebo


Nu cum mult timp în urmă am scris despre Meebo. Iar ieri Meebo anunţa că a ajuns la 500.000 de conturi. Nu, nu există legătură între cele două propoziţii 🙂 . Probabil articolul nostru a mai adus 2-3-10 utilizatori pentru Meebo, dar aceasta este mai puţin relevant. Ce dorim acum este să împărtăşim bucuria celor de la Meebo. Şi dacă jumătate de milion de conturi pare puţin, să ne amintim atunci că pentru a folosi situl Meebo nu ai nevoie să îţi deschizi un cont: există deci alte sute de mii de oameni care folosesc Meebo fără cont.

Meebo

După cum putem citi pe blogul lor, jumătatea de milion a fost atinsă în 8 luni de existenţă a conturilor. 950.000 de persoane se loghează zilnic pe Meebo.com (cu sau fără cont). Din aceştia cam 670.000 sunt logări unice, ceea ce înseamnă că o persoană se loghează pe sit în medie de 1,4 ori pe zi. La câte conturi de-o dată? În medie tot 1,4, deci 1,35 de mii de logări la reţele de comunicare instant (Yahoo! AOL, GTalk…).

Peste 3,5 milioane de persoane se loghează lunar cu Meebo, într-o zi fiind trimise şi recepţionate circa 57 de milioane de mesaje. Se vorbeşte, nu glumă! Adunând minutele pe care le petrec într-o zi logaţi la Meebo toţi utilizatorii rezultă 122 de ani 🙂 . Nici Meebo Me nu o duce mai rău. În doar două luni s-au folosit 42.000 de mii de astfel de widget-uri (puteţi citi despre ele în articolul indicat prin legătură chiar la începutul acestui text). Per ansamblu Meebo se dovedeşte a fi unul dintre cele mai bune, dacă nu cel mai bun sistem de web-messenger. Personal continui să îl folosesc zilnic.

radu.capan


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

 1. cristina spune:

  Buna ziua, am si o problema la munca nu pot accesa meebo , inainte puteam dar acum nu se mai poate nu stiu care este cauza, cred ca administratorul de calculatoare ne-a pus restrictie. Se poate face ceva ?
  Va multumesc.

 2. alexandra spune:

  Buna ziua… Si eu am aceeasi problema doar ca sunt sigura ca nu am nici o restrictie impusa… Pur si simplu nu inteleg de ce nu vrea sa mearga site-ul asta. Imi apare ecranul albastru si gata… V-as fi tare recunoscatoare daca mi-ati da un sfat constructiv 🙂 .
  Multumesc!

 3. caterina spune:

  Buna ziua… Si eu am aceeasi problema doar ca sunt sigura ca nu am nici o restrictie impusa… Pur si simplu nu inteleg de ce nu vrea sa mearga site-ul asta. Imi apare ecranul albastru si gata… V-as fi tare recunoscatoare daca mi-ati da un sfat constructiv .
  Multumesc!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *