Truc pentru Yahoo! Mail


Acum câteva săptămâni prezentam un script GreaseMonkey, Conversation Preview Bubbles, ce permite citirea emailurilor GMail fără să mai daţi click pe ele (afişându-le într-o fereastră ce apare „deasupra”). Dar nu toată lumea foloseşte GMail, ştim. Mulţi folosesc Yahoo! Mail, pentru care există ceva similar. Cu ajutorul extensiei AJAX Yahoo! Mail pentru Firefox, consultându-vă contul de email (nu în varianta beta, ci în varianta clasică), veţi sesiza apariţia unei coloane de plusuri. Mai jos am făcu o captură din Bulk 🙂 , pentru a nu compromite emailurile celor care îmi scriu.

Dând click pe plusul de lângă un email, textul acestuia vi se va deschide sub el! Da, fără să încărcaţi o altă pagină! Direct acolo! Cum? Folosind – dar aceasta aţi ghicit deja din numele extensiei – tehnologia AJAX. Folosiţi intens Yahoo! Mail? Folosiţi Firefox? Atunci instalaţi-vă extensia tocmai prezentată şi veţi constata cât timp câştigaţi. Dacă mergeţi pe această pagină a producătorului veţi găsi acest efect ca extensie Firefox, ca script GreaseMonkey şi ca script pentru (navigatorul) Opera. Doar în Internet Explorer nu se poate folosi această şmecherie. Un motiv în plus să renunţaţi la IE 🙂 .

PS: Repet, trucul este valabil pentru interfaţa clasică Yahoo! Mail, nu pentru cea beta. Probabil va fi cândva disponibilă şi pentru Yahoo! Mail Beta, când nu va mai fi beta. Între beta şi clasic puteţi comuta oricând, foarte rapid, dând click pe textul Switch to…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *