Alegerea culorilor în casă


Da, nu e vorba de culorile pentru designul unei pagini, ci al unei case! O pagină web are o mică aplicaţie ce demonstrează cât de util poate fi computerul inclusiv pentru alegerea culorilor unei camere. Ceea ce vedeţi în imaginea de mai jos nu există în realitate, suprafeţele fiind „pictate” cu pagina aceasta. Vă recomand să folosiţi Firefox, cel puţin în cazul meu în Internet Explorer apărând erori.

Visualistic

După cum veţi vedea în pagina indicată, aveţi posibilitatea să alegeţi între cinci camere (standard, cu scări, două cu ferestre şi ultima cu şemineu). Aveţi apoi disponibile o serie de culori pentru pereţi, şi mai multe modele de covoare, de parchete şi de gresii pentru podea. Tot ce trebuie să faceţi este să trageţi cu mouse-ul deasupra podelei sau peretelui camerei alese şi veţi vedea cam cum ar arăta combinate!

Mai lipseşte să îţi poţi folosi propria fotografie a propriei camere. Dar cu siguranţă va veni şi acel moment. După lampa care îşi schimbă culoarea în funcţie de peretele pe care este pusă nu mai sunt multe care să mă mire 🙂 . Este clar că tehnologia avansează tot mai mult în spaţiul casnic.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *