MediaFire – upload nelimitat!


Astăzi există tot mai multe motive pentru care ai putea avea nevoie să pui undeva pe web fişiere mari (zeci, sute de mega). Ai fost într-o excursie şi ai fost singurul cu aparat foto digital? Poţi face o arhivă cu pozele, dar are 180MB – ce faci cu ea? Da, o pui undeva pe net. Există tot felul de soluţii, între care una se evidenţiază printr-un cuvânt: unlimited (nelimitat). Cu MediaFire poţi publica unlimited files cu unlimited size!

Poţi pune un fişier pe web chiar şi fără să îţi deschizi un cont. Publicarea merge după viteza conexiunii tale la internet. Nu trebuie să instalezi nimic, totul se face din navigator.

De ce să foloseşti MediaFire? Situl explică:

– pentru publicare: 100% gratuit, datorită reclamelor pe sit; fără limite la dimensiunea fişierelor; fără limite de publicări; fără să trebuiască să ai cont la ei; poţi anunţa uşor prin email prietenii unde pot găsi fişierul/fişierele.

– pentru descărcare: 100% gratuit, datorită reclamelor pe sit; fără limită de lăţime de bandă; fără limită de descărcări; fără aşteptări, cozi; se pot face descărcări simultane; este permisă utilizarea programelor de descărcări (download managers).

După mine sună foarte interesant! Mi-am salvat adresa în Firefox, pentru ca să îmi fie la îndemână prima oară când voi avea nevoie să public fişiere mari.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. uzzy spune:

  pls spune-mi si mie qm pot downloada

 2. radu.capan spune:

  downloada… ce?

 3. KenTs spune:

  Unde dau sa uploadez fisiere… spatiu nelimitat? :S

 4. Andrei spune:

  E bun!

 5. moky spune:

  Mediafire e chiar foarte bun… si chiar fata de Filebox…! Atata ca ma cam ingrijoreaza daca stocarea e pe termn nelitimitat, in rest merge bine!

 6. Daca vrei sa faci upload rapid la mai multe fisiere simultan incearca http://www.abcdownload.ro. Poti uploda fisiere de pana la 1 giga.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *