Just ping… nimic mai mult


Există situri cu o singură pagină şi totuşi importante. Acesta este cazul sitului, pardon paginii Just-ping.com, foarte utilă în unele situaţii. Să presupunem că vizitaţi un anume sit şi povestiţi despre el cu prietenul Dvs din SUA, iar el spune: „Dar situl nu merge!” „Eu navighez acum pe el, cum să nu meargă?” „Nu merge!” Vă puteţi certa la infinit… sau puteţi apela la  Just-ping.com. Aproape sigur într-o astfel de situaţie veţi depista că situl este inaccesibil dinspre SUA (poate probleme cu conexiunea peste Ocean), dar accesibil Dvs.

Poate este un scenariu cam fantezist. Just-ping.com poate fi foarte util când doriţi să apreciaţi un sit pe un anume server cât de rapid este accesibil din douăzeci de diverse părţi ale lumii (Florida, Santa Clara, New York, Amsterdam x 3, Londra, Stockholm, Koln, Nurnberg, Paris, Munchen, Madrid, Cagliari, Cracovia, Vancouver, Hong Kong, Singapore, Sydney, Austin). Rezultatele vă oferă o versiune destul de „mondială”.

Just-ping.com este util şi atunci când vreţi să alegeţi un serviciu de hosting. Puteţi testa ofertanţii cu Just-ping.com şi vă veţi da seama de viteză, inclusiv de localizarea lui în lume (dacă în SUA are viteza cea mai bună, serverul este evident acolo). Iată mai jos rezultatele returnate la verificarea sitului CNet.ro. După cum vedeţi, viteza este bună în Europa, chiar şi în SUA. Probleme mari sunt pentru vizitatorii din Sydney,Hong Kong şi Singapore. Dar probabil că de acolo nu prea avem vizitatori, aşa că nu ne facem mari probleme 🙂 .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *