Google Help, de la A la Z


Google s-a dezvoltat incredibil în ultimii ani, de la un motor de căutare devenind un centru a numeroase webaplicaţii. Şi cum orice aplicaţie are nevoie de o documentaţie, au apărut şi numeroase documentaţii Google, pentru fiecare produs în parte. Există şi un centru al documentaţiilor: Google Help.

La pagina tocmai indicată veţi găsi un index alfabetic, care vă uşurează căutarea. Veţi găsi Picasa la P, Google Reader la… R, GMail la G, Google Earth la… E – aţi prins ideea. Dacă nu aţi parcurs niciodată documentaţiile, nu strică să o faceţi: veţi descoperi probabil lucruri de care nu ştiaţi: facilităţi, combinaţii de taste…

Despre GMail umblă zvonurile că devine accesibil fără invitaţie în tot mai multe ţări (de mai multe luni în ţări precum Australia; de ieri de exemplu în Egipt). Verificarea pare a se face în baza adresei IP, astfel că din România este nevoie încă de invitaţia unui prieten pentru un cont GMail. Dacă doriţi o demonstraţie (în flash) a puterii conturilor GMail, vă invit să mergeţi la www.google.com/mail/help/tour/start.html. Dacă folosiţi deja GMail, poate doriţi să ştiţi combinaţiile de taste (shortcuts) existente. Şi în Picasa există combinaţii de taste utile. Am dat câteva exemple: mai departe aflaţi frunzărind generosul Help de la Google.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *