MovieMistakes.com


Unii spun că în celebrul film românesc „Dacii”, când un dac aruncă suliţa i se vede ceasul pe mână şi că într-o altă scenă din film se văd stâlpi de electricitate. A greşi e omenesc, dar unele greşeli rămân în scris, pardon, în format video, pentru totdeauna. MovieMistakes.com trăieşte din greşelile din filme. Mai jos aveţi o imagine din Piraţii din Caraibe: Blestemul perlei negre, cu un oval albastru fiind indicat… un pirat? cu siguranţă nu, ci probabil cineva din echipa de filmare, scăpat în cadru.

Dacă doriţi să vă amuzaţi, MovieMistakes.com este un colector de perle din filme. Dacă nu ştiaţi, în Titanic sunt nu mai puţin de 140 de greşeli. Conduce Apocalypse Now cu 224 de greşeli. Ce sunt aceste greşeli? De exemplu maşini zdrobite sau geamuri sparte într-o scenă, care apar intacte după câteva minute. Există o galerie de fotografii cu greşeli din filme, de unde am preluat imaginea de mai sus. De curând au lansat şi o secţiune cu secvenţe video cu greşeli.

Dincolo de greşeli, găsiţi pe sit şi alte secţiuni: Movie Trivia (lucruri neobişnuite legate de filme – de exemplu în scena de urmărire de pe autostradă din Matrix Reloaded, textele de pe semnele de circulaţie sunt de fapt codurile de la jocul Enter the Matrix), citate din filme, trailer-e la filme şi altele. Pentru cei care – contra cost – devin membri ai sitului, există diverse avantaje (fără reclame în pagini, mai mult conţinut), dar şi ca vizitator situl este bogat.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 1,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *