Ajută-ne să ne meargă vestea


Dragii noştri cititori… De la relansarea sitului CNet.ro în această toamnă, lucrurile merg tot înspre bine. Zilele bune înseamnă acum pentru noi peste 400 de vizitatori şi cam 1.500 de pagini răsfoite virtual. Iar numărul abonaţilor prin email se apropie de 100.

Dacă doriţi să ne ajutaţi să fim mai cunoscuţi o puteţi face în diferite moduri: de exemplu folosind opţiunea de notificare prin Yahoo! Messenger, care apare în dreptul fiecărui articol. Le puteţi scrie prietenilor Dvs, furnizându-le adresa unui articol (sau mai multe adrese pentru mai multe articole) care credeţi că ar prezenta interes pentru el. În fine, dacă aveţi un sit, mai există o posibilitate de a ne ajuta, ca să ne meargă vestea: puteţi insera un mic GIF care va fi actualizat automat pentru a reflecta cele mai noi articole. Absolut nimic complicat, doar liniile de cod de sub imaginea demonstrativă (200x96px):

CNET.ro

<a href="http://feeds.feedburner.com/cnetro"><img src="http://feeds.feedburner.com/cnetro.gif" style="border:0" alt="CNET.ro – sursa ta de informare IT"/></a>

Mulţumim anticipat tuturor celor care vor folosi acest cod în paginile lor, precum şi celor care folosesc alte metode de a ne face cunoscuţi. Grosul vizitatorilor noştri vin în urma unei căutări pe Google, ceea ce este într-un fel bine (semn că Google ne indexează din greu, şi nu doar Google), dar şi rău (semn că cel mai adesea din „întâmplare” se ajunge aici).

Tuturor cele bune şi sărbători fericite, căci imediat bat la uşă!

radu.capan

PS: Dacă nu ştiaţi, CNet.ro a apărut online în decembrie 2002… ceea ce înseamnă că luna aceasta împlinim 4 ani de existenţă!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *