23,2% dintre europenii navighează cu Firefox


Un articol apărut astăzi semnalează faptul că europenii folosesc tot mai mult Firefox. De la 19,4%, în aprilie, procentul utilizatorilor europeni de FF a crescut până acum la 23,2%. Cei mai mulţi utilizatori de Firefox sunt din… Slovenia! Puţin peste 40%. Britanicii, spaniolii şi olandezii par în schimb cei mai neimpresionaţi şi/sau neinteresaţi de Firefox. România se situează peste media europană, cu 23,9%.

Dacă este să privim la statisticile sitului CNet.ro, aşa cum le furnizează Google Analytics, în aprilie 18,1% dintre vizitatorii noştri foloseau Firefox, luna trecută procentul crescând la 39,51%. Sperăm ca articolele scrise constant despre Firefox să determine o migrare tot mai masivă dinspre Internet Explorer spre Firefox, motivele variind de la securitate la gradul de configurare după propriile gusturi şi nevoi.

Revenind la raportul citat la început, să mai spunem că în America de Nord doar 14,5% dintre navigatori se folosesc de Firefox. Îi dorim lui Firefox să cunoască pe mai departe o mai mare popularitate şi să fie folosit de cât mai mulţi.

radu.capan

PS1: Ştiaţi că a apărut foarte recent Firefox 3 Alpha 1? Îl puteţi descărca de aici.

PS2: Vreţi să vedeţi ce pot face nişte fani Firefox? Uitaţi-vă puţin pe hartă şi minunaţi-vă. Recunoaşteţi logoul?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *