Doar azi gratuit: FlashSpring Pro


Când cei de la GiveAwayOfTheDay.com anunţau că în curând vor veni şi programe serioase ce vor fi oferite gratuit, eram puţin sceptic. Dar astăzi surpriză mare: FlashSpring Pro este oferit gratuit! Vorbim de un program de 150usd! Probabil cunoaşteţi versiunea gratuită, FlashSpring Lite (o comparaţie între versiunea Lite şi cea Pro găsiţi aici). Dar chiar şi dacă nu aţi mai auzit de FlashSpring Lite/Pro până acum, programul merită descărcat (şi instalat până cel târziu mâine la 10AM, altfel nu mai este gratuit). Să vedem mai concret la ce este util.

FlashSpring Pro face convertirea fişierelor PowerPoint in fişierele Flash! Da, dacă până acum vă gândeaţi „oh, ce păcat că nu ştiu flash”, acum puteţi realiza flashuri spectaculoase folosind cunoscutul PowerPoint. Puteţi face o reclamă la ceva pe propriul sit sau pur şi simplu converti în flash fişiere PowerPoint dintre cele care circulă cu tonele pe internet. Pentru o prezentare mai detaliată, vă recomand turul produsului oferit chiar de producători.

 Sunt multe avantajele minunate ale acestui program. Unul ar fi că nu aveţi de învăţat prea multe, fiind intuitiv. Programul se inserează în PowerPoint ca o bară nouă de instrumente. Acolo aveţi butonul Publish pentru a publica un fişier PowerPoint în format Flash. După cum puteţi vedea din captura de mai jos, dreapta, puteţi nu doar exporta din ppt în swf, ci şi publica direct rezultatul convertirii într-un cont FTP sau trimite prin email. Compresia fişierului ppt este foarte bună (acesta ar fi un al doilea avantaj), şi în plus ca swf puteţi să fructificaţi o prezentare PowerPoint într-o pagină web (al treilea avantaj… şi mai sunt şi altele).

 

De demonstraţie, în maxim un minut am convertit un fişier PowerPoint şi l-am inserat mai jos în această pagină. Sper să vă convingă.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Am instalat programul, l-am activat si e ok din puntul asta de vedere. Am convertit un PPS in SWF insa in compul meu acesta nu este recunoscut. Am instalat adobe flash player de pe net si nici dupa restart nu-mi vede fisierul sub nici un tip. Ce sa fac?

  2. radu.capan spune:

    Este ciudat ceea ce spui. Sunt chiar curios sa vad acel SWF. Trimite-l prin email pe o adresa de-a mea.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *