Distrează-te cu Pikipimp.com


Cu ceva vreme în urmă am scris despre Buttonator.com, un sit pentru crearea online de butoane pentru pagini web. Revizitându-l am aflat o veste proastă şi una bună. Vestea proastă este că situl oferă mai puţine butoane în versiunea gratuită, adăugându-şi şi posibilitatea înscrierii conta cost, cu acces la mai multe butoane. Vestea bună este că au mai lansat un sit, pentru moment complet gratuit, dar cine ştie dacă „reţeta” nu se va repeta, peste câteva săptămâni unele facilităţi trecând la conta cost. Oricum, astăzi este astăzi, aşa că să lăsăm ziua de mâine şi să vizităm acum Pikipimp.com.

La ce este bun acest sit? Vă permite să vă distraţi cu fotografiile Dvs sau ale unor prieteni, oferind o serie de „accesorii” pentru completarea fotografiei (de la barbă la păr pe piept… de la bijuterii la peruci… de la ochelari la elemente de Crăciun…). Trebuie să încărcaţi o imagine pe sit, apoi să vă folosiţi de banda din dreapta (unde acum, mai sus, vedeţi bărbile). Din listă puteţi alege diverse elemente (unele sunt mai multe, aşa că apare o nouă sublistă şi/sau împărţire pe pagini). Trageţi cu mouse-ul, rescalaţi, rotiţi, folosind mouse-ul şi instrumentele de prelucrare oferite per element (vedeţi mai jos în pagina Pikipimp, pe banda de culoare închisă, cam ca mai jos).

Nu uitaţi că puteţi şi roti elementele! Cele mai bune efecte le obţineţi desigur dacă puteţi aplica elementele direct, eventual doar cu scalare. Dar pentru distracţie merge şi dacă elementele nu se potrivesc perfect. Atenţie: când veţi mări, roti, modifica elementele oferite de aplicaţia web, ele vor apărea neclare. Nu vă faceţi probleme! Când daţi click pe butonul Preview imaginea va fi generată mai clar. La final, desigur, puteţi salva ceea ce aţi lucrat (butonul Save Image). Mai jos o mostră cu doi dintre copiii mei (ups, fără acordul lor!). Am pus în colţul stânga-jos şi imaginea originală.

 

Distraţi-vă!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *