Oferta GiveAwayOfTheDay.com se dublează!


Deja scriem de ceva vreme despre ofertele mai speciale de la GiveAwayOfTheDay.com. Mulţumită lor avem pe calculator instalate programe, screensavere şi jocuri comerciale, dar fără să fi cheltuit vreun ban. Ei bine, de ieri GiveAwayOfTheDay.com şi-a dublat oferta, cu o secţiune specială dedicată jocurilor! Incredibil, nu? În fiecare zi avem asigurat un joc gratuit. Desigur, nu ne vor place toate, dar într-o săptămână este mare şansă să găsim ceva care să ne placă. Din cât am constatat până acum, jocurile sunt în mare proporţie de logică, uneori arcade, niciodată jocuri mari, fioroase, sângeroase ş.a.m.d. Cu alte cuvinte pe placul meu… şi al Dvs, nu?

Astăzi de exemplu, secţiunea Game.GiveAwayOfTheDay.com oferă gratuit Ice Puzzle Deluxe (aproximativ 9MB, descărcabil de aici). Jocul se aseamănă foarte mult cu Arxon, prezentat nu de mult, doar că este cu o temă de iarnă, iar în plus manevrarea se face trăgând coloanele cu mouse-ul, şi nu cu o gânganie pe laterala tablei. În rest grafica şi muzica de o calitate asemănătoare. Eu l-am descărcat rapid, pentru copiii mei. Nu că pentru cei mari nu ar fi atractiv (jocul include o miză interesantă: dezgheţarea animalelor). După cum vedeţi în captura de mai jos, jocul include de fapt trei jocuri (Logic, Quest şi Relax). Mai sunt mai puţin de 20 de ore pentru descărcare, instalare şi activare: apoi va fi din nou comercial.

icepuzzle2.jpg  icepuzzle3.jpg

Atenţie: acesta este un joc comercial. Astăzi este oferit gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– jocul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi jocul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca jocul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *