eMAG.ro – cumpărături online


Lansat în decembrie 2001, eMAG.ro a devenit dacă nu cel mai cunoscut (după mine) atunci măcar unul dintre cele mai cunoscute magazine online de aparatură electronică. Am avut câteva experienţe directe cu eMAG (unele cumpărături finalizate, altele nu, dar nu dintr-o vină a lor) şi la fel şi prieteni de-ai mei, şi până acum toată lumea mulţumită. Dacă nu doriţi să cumpăraţi o coală A4 sau un pix, ci ceva mai de valoare, dacă vă lăsaţi numărul de telefon veţi fi sunat (şi de mai multe ori) pentru a vi se da detaliile dorite. Este desigur interesul lor să vândă, şi beneficiul nostru să ne putem informa.

Gama de produse ce se vând prin eMAG este deosebit de vastă. Citez categoriile: Calculatoare, Soluţii mobile, Monitoare, Foto & Video,  Imprimante, Consumabile, Plottere, Copiatoare, Componente PC, Periferice, Microsoft, Software, Reţelistică, Telecomunicaţii, Electronice, Electrocasnice. Pentru fiecare produs aveţi de regulă detalii tehnice suficiente. Dacă nu, aveţi două soluţii: fie copiaţi numele produsului şi îl căutaţi cu Google pe internet, fie cereţi magazinului detalii suplimentare. Per produs aveţi informaţiile tehnice, informaţii despre cumpărare, dar şi opiniile unora care au cumpărat deja produsul.

Atunci când doriţi să căutaţi un anume produs, este foarte utilă facilitatea numită filtru. Dacă de exemplu doriţi să vă luaţi un notebook (verificaţi în pagina respectivă promoţiile şi lichidările de stoc), puteţi să filtraţi să vă fie afişate de exemplu doar notebook-urile produse de HP şi cu procesor Mobile AMD Turion 64. Poate în unele cazuri opţiunile la filtre ar merita să fie mai multe, dar oricum, facilitatea este binevenită.

Ca opţiuni de plată aveţi: plata cu numerar, ordin de plată sau online prin card bancar. Mai multe detalii găsiţi la pagina Cum cumpăr. Există şi o pagină de Promoţii pe care merită să o vizitaţi, poate veţi găsi ceva ce căutaţi de mult, la un preţ special. Există şi locuri de muncă la eMAG.ro! La final o informaţie aflată de pe eMAG.ro. Pentru notebookuri, monitoare, aparate foto-video, imprimante, componente PC şi telefoane mobile, nu există în prezent taxe vamale, deci din 2007 nu avem ce ieftiniri să aşteptăm. În schimb de peste câteva săptămâni vor dispare taxele vamale pentru LCD-TV-uri, plasme, home cinema (taxa 42%); baterii, accesorii de rack (taxa 15,5%); genţi de notebook, huse (taxa 22%). Acestea din urmă se vor găsi deci la preţuri mai mici odată cu integrarea în Europa.

PS: acest articol este o simplă semnalare şi recomandare personală – nu sunt nici angajat al firmei eMAG, nici nu am scris materialul pentru sau contra unei recompense


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 3,67 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *