Bubblesnaps.com: Lasă imaginile să vorbească


Câteodată e frumos să îţi poţi surprinde prietenii cu ceva nou. Cu ajutorul site-ului Bubblesnaps.com şi având la dispoziţie nişte poze ale unor prieteni şi nu numai 🙂 , veţi avea posibilitatea creării unor momente hazlii.

Ce oferă concret Bubblesnaps.com? Site-ul vă permite încărcarea imaginilor dvs. pe serverul lor, acolo puteţi alege să editaţi pe imaginea dvs. diferite bule de dialog. Astfel se pot obţine multe momente hazlii.

Cum puteţi crea o bulă de dialog (un Bubblesnaps)?

1. Mergeţi la Create your own şi încărcaţi imaginea dvs. Imaginea trebuie să fie în format JEPG cu mărimea de max. 640 x 480 pixeli (cu cât e mai mică cu atât mai rapid se încarcă). Cu butonul „Browse” căutaţi imaginea de pe calculatorul dvs., apot daţi „Upload Image”. Pentru posesorii de conturi pe Flickr.com este oferită alternativa încărcării imaginilor lor din contul lor.

2. Odată încărcată imaginea, aveţi următoarele funcţii la dispoziţie: rotirea imaginii, alegerea poziţiei dorite cu ajutorul mouse-ului, adăugarea textului, setarea stilului Vorbire sau Gândire, completare cu alte bule de dialog prin apăsarea butonului Add Bubble sau ştergere cu Delete Bubble, la final apăsând pe Finish.

3. Trimiteţi imaginea creată prin email unui/unor prieten/i, indicând titlul imaginii, puteţi alege o temă pentru ocazii speciale (de ex. pentru o zi de nastere), adresele email ale destinatarilor şi mesajul dorit (opţional), puteţi permite destinatarilor să memoreze imaginea sau nu. Prietenii dvs. primesc un mail cu un link spre site-ul Bubblesnaps.com cu imaginea dvs., deschizând link-ul ei privesc imaginea si bulele de dialog vor fi afişate în ordinea creării lor (click pe Next).

Utilizatorii înregistraţi au posibilitatea să creeze 18 astfel de Bubblesnaps (cu mai multe bule de dialog pe o imagine), să le editeze şi să le păstreze pentru un timp îndelungat. Alte opţiuni: Cu butonul Blog this bubblesnap se ajunge la o pagină care produce un cod, acesta introdus în blogul dvs. (sunt suportate Blogger.com, MySpace.com, Friendster.com şi hi5.com) afişează imaginea tocmai creată pe Bubblesnaps.

Dacă nu sunteţi înregistrat, imaginea cu bulele de dialog va fi memorată pentru 10 zile pe serverul Bubblesnaps.com.

Urmăriţi un exemplu personal în varianta originală (captura de sus, cea cu albina la lucru, este doar statică): http://www.bubblesnaps.com/create3.php?id=18ed3d8d

Notă: Site-ul îşi propune să contribuie la pacea şi buna convieţuire între oameni. Deci atenţie mare la creaţiile dvs.!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. jürgen.toth spune:

    Un sit asemanator care ofera posibilitatea crearii de situatii comice din imaginile dvs. proprii este accesibil la adresa web: http://comiqs.com/

  2. tedybear spune:

    Pare un proiect destul de bun…

  3. jürgen.toth spune:

    O alta aplicatie cu aceleasi functii este accesibila la adresa web: http://www.kyolo.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *