Doar azi gratuit: Audio Converter şi Brave Dwarves 2


Direct Audio Converter and CD Ripper este programul oferit astăzi gratuit de GiveAwayOfTheDay.com. Există atâtea programe gratuite care fac acelaşi lucru, încât pe mine personal nu mă interesează acest program. Iată mai jos o captură cu programul şi o legătură spre pagina dezvoltatorului.

Şi trecem acum la jocul oferit gratuit de Game.GiveAwayOfTheDay.com. Am auzit de Brave Dwarves 2 de mult timp, trăind mereu cu impresia că este un joc excelent, care dacă nu pe mine, măcar pe copiii mei îi va entuziasma. Iată că astăzi este gratuit şi l-am putut instala, dar nu mă pot declara foarte încântat. Este un joc tip platformă, în care manevrezi un pitic (la începutul jocului poţi alege unul din doi). Ca în orice joc de acest gen mergi, sari, culegi bani, vieţi, omori duşmani… Grafica mi s-a părut foarte bună, muzica plăcută, dar nimic fascinant sau care să mă facă să doresc să joc prea mult. Jocul are 10MB şi poate fi descărcat direct de aici.

 

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 1,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *