Wallpapere de Crăciun (şi nu numai)


Sărbători fericite! Acest text este scris în chiar ziua de Crăciun şi profit de ocazie pentru a ura Sărbători fericite tuturor cititorilor noştri. Şi cum în această perioadă cu toţii suntem obişnuiţi cu cadouri (mai ales să le primim 😉 ), m-am gândit şi eu ce ar putea fi de cadou. Poate un wallpaper de sărbătoare? Astfel am dat de un sit interesant: Caedes.net. Citim pe prima pagină: „Caedes este o comunitate de artişti, designeri şi fotografi care îşi împărtăşesc munca prin intermediul wallpaperelor pentru calculator.” Cinste comunităţii! Există atâtea situri cu wallpaper, dar atât de multe se opresc la o rezoluţie de 1024×768. De aceea preţuiesc orice sit care se gândeşte şi la noi, cei cu rezoluţii mai mari (în cazul meu 1400×1050).

În momentul în care am vizitat eu situl, scria că sunt peste 100 de persoane online şi 63 de imagini adăugate doar astăzi (din totalul de aproape 54 de mii de imagini). Cifrele cred că grăiesc de la sine. Accesul este gratuit: înscrierea este cerută doar dacă doriţi să publicaţi wallpapere sau să comentaţi lucrările altora. De asemenea, membrii care fac şi anumite donaţii pot vizita situl fără să mai vadă reclamele. Există şi unele tutoriale pe acest sit dar, interesant şi original, tot sub formă de wallpapere. În fine, ar mai fi şi un forum al membrilor sitului. Am citit din curiozitate informaţiile privitoare la copyright. Extraordinar de dure, dar şi de înţeles într-un fel. Pe scurt: promit că nu îşi vor găsi odihna până nu vor da de cei care se folosesc necuvenit de munca celor care îşi publică wallpapere pe Caedes.net. Ei bine, imaginile din acest articol nu încalcă condiţiile impuse: nu fac decât să vă conducă spre situl Caedes.

Întorcându-ne de unde am plecat, există o secţiune de wallpapere de Crăciun. Din această secţiune am realizat montajul de mai jos. Cu siguranţa că veţi găsi unul pentru a vă decora de sărbătoare calculatorul, închei aici dorindu-vă să lăsaţi cât mai mult calculatorul închis în aceste zile, pentru a vă petrece timpul cu familia 🙂 ! Dar mai presus de toate să nu uitaţi un lucru: de sărbătorit, şi anume de Isus Cristos!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. teo spune:

    Wallpaperele sunt super. Dar eu ce sa ma fac? Ce sa imi pun pe destop? Imaginile sunt prea mici!

  2. radu.capan spune:

    M-am uitat la câteva şi au rezoluţii precum 900×675 1400×1050 1600×1200 … deci nu le-aş numi prea mici. Desigur, depinde mult de rezoluţia monitorului Dvs.

  3. roxana spune:

    Sunt superbe dar vreau mult mai multe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *