De relaxare: Trei jocuri de iarnă


Cine nu ştie de Miniclip.com, o resursă uriaşă de jocuri flash, dintre care unele oferite spre integrare în paginile personale! Astăzi vă prezint trei jocuri de iarnă, dintre care primul excelează la capitolul 3D: Snowboard Madness. Pentru prima oară – desigur, din experienţa mea – un joc în flash reuşeşte să se apropie atât de mult de experienţa jocurilor non-flash 3D. Tema jocului este un concurs de snowboard. Nu trebuie să mânuiţi decât tastele: stânga şi dreapta pentru direcţie; sus pentru accelerare, joc pentru încetinire. Sună uşor, dar nu este!

Pentru a putea începe jocul trebuie să vă calificaţi măcar al treilea din cei patru concurenţi. Pentru aceasta trebuie să mergeţi cu viteză, dar totuşi fără să rataţi porţile. Jocul este antrenant. Merită să îl încercaţi.

 

Dacă veţi naviga pe Miniclip.com veţi găsi şi alte jocuri de iarnă. Mai semnalez Snow Line şi Deep Freeze. În primul trebuie să trasaţi o linie cu un creion: ea devine „pista” pe care moşul alunecă cu sania, iar pe drum trebuie să vă asiguraţi că sunt incluse cadourile de Crăciun, pentru a le culege pe toate. Al doilea este tot cu moşul, doar că acum este mai luptător. Trebuie să apere Crăciunul de diverşi duşmani, în care trage până îi îngheaţă de tot, apoi rostogolindu-i pentru a-i sparge. Pe măsură ce avansaţi în joc, duşmanii devin tot mai perfizi iar moşul trebuie să fie tot mai abil. Distracţie plăcută!

 


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 1,33 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *