Doar azi gratuit: NeoBall


Iată o nouă clonă  Breakout: NeoBall (nu îl descărcaţi de pe situl producătorului, dacă îl vreţi free!). Astăzi este oferit gratuit de GiveAwayOfTheDay.com (puteţi încerca să îl descărcaţi direct de aici; are aproape 9MB). Jocul seamănă cu o altă ofertă ce a fost o zi gratuită: Magic Ball 2. Dacă nu aţi prins acel joc, astăzi puteţi descărca acesta. Diferenţa este că NeoBall oferă scene 3D animate! Este interesant, iar grafica este bună (nu spun excelentă, dar bună – dacă aveţi rezoluţie foarte mare, poate veţi prefera modul window decât full screen).

Pe lângă că scenele sunt animate (personaje care se deplasează pe jos sau prin aer), există desigur multe şi originale bonusuri. În Magic Ball 2, sper că nu mă înşel, spre final de nivel venea o piesă specială ce încheia nivelul, scutindu-te de frustrarea eliminării ultimelor piese pe tablă (în jocurile originale puteai sta şi minute întregi până reuşeai pe o tablă aproape goală să nimereşti o ultimă cărămidă rămasă). NeoBall vine cu o altă idee: spre finalul nivelului oferă o armă care, de oriunde ai trage, loveşte în piesele rămase pe tablă. Există apoi tot felul de alte bonusuri speciale (pe lângă cele clasice ce măresc/scad viteza ori dimensiunea paletei), precum una care face ca mingea să nu mai meargă drept, ci în cercuri! Dar mai multe veţi vedea descărcând jocul. Pentru Dvs sau poate pentru copiii Dvs. Mai aveţi peste 23 de ore la dispoziţie de când a apărut online acest articol.

 

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *