Doar azi gratuit: Romeo Burner şi Board Games Collection


Personal folosesc programe gratuite de inscripţionat CD/DVD-uri şi sunt mulţumit, aşa că nu văd de ce aş folosi ilegal Nero sau altele. Dar – parţial cel puţin – este chestiune de gusturi. Astăzi aveţi oportunitatea de a vă instala (şi activa) un program comercial de inscripţionat CD-uri şi DVD-uri, care altfel costă 40usd. Da, este o altă ofertă GiveAwayOfTheDay.com.

Din prezentarea de pe situl producătorului, Romeo Burner este un inscripţionor cu multiple facilităţi dar, mai important pentru unii, integrat cu Windows Explorer ceea ce face utilizarea lui deosebit de uşoară. Permite inscripţionare de CD-uri şi DVD-uri; ştergerea unităţilor CD şi DVD reinscripţionabile; crearea de copii după CD-uri şi DVD-uri (desigur, dacă aveţi două unităţi la calculator); crearea/inscripţionarea de imagini (iso) după un CD sau DVD, dar şi – un aspect original – „instalarea” lor ca unităţi virtuale (operaţiunile mount şi unmount). Dacă doriţi să aveţi gratuit programul aveţi la dispoziţie cam 23 de ore de la apariţia acestui material: mergeţi aici sau descărcaţi-l direct de aici. SnapFiles îi face o prezentare bună programului, ceea ce de fapt m-a determinat să scriu despre el. Acolo se notează şi lipsurile: nu crează CD-uri şi DVD-uri audio şi bootabile. SnapFiles mai scrie că este scump… dar astăzi şi doar astăzi este gratuit!

     

A doua ofertă gratuită a zilei este jocul Board Games Collection. Oferta o găsiţi aici, iar legătura directă pentru descărcare aici (3MB). Sunt reunite patru jocuri: Speed Lines, Super Blocks, Fast Balls şi Real Clicks. Nici programul şi nici jocul nu le-am instalat încă (grăbindu-mă să le recomand). Grafica pare destul de bună, iar jocurile cuprinse în Board Games Collection prind mereu bine la o pauză (aş zice de cafea, dar eu nu beau cafea).

  

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *