FirefoxFacts.com


Foarte pasionat de Firefox? Atunci veţi aprecia FirefoxFacts.com, un blog dedicat exclusiv navigatorului de la Mozilla, conţinând „tips, tricks, reviews and news” după cum citim în logoul sitului. Din martie 2006, când şi-a început existenţa, blogul a acumulat sute de articole legate de Firefox.

Categoriile de articole sunt următoarele: General Posts, Firefox Security, Bookmark Help, Firefox Settings, Tabbed Browsing, Firefox News, Firefox Hacks, Firefox Themes, Entertainment, Firefox Usability, Greasemonkey, Weekly Top Five. După cum vedeţi, temele sunt foarte variate: extensii şi teme, scripturi Greasemonkey, configuraţii ascunse, îmbunătăţirea navigării ş.a.

Navigând situl veţi vedea că face parte din categoria acelor bloguri IT care respectă timpul cititorilor, articolele fiind de 1-2 paragrafe, citibile rapid (asemenea laconicului şi mai celebrului LifeHacker.com, sit pe care îl consult zilnic). Dacă sunteţi interesaţi de FirefoxFacts.com puteţi subscrie la fluxul RSS, sau să vă abonaţi prin email (vedeţi în captura de mai jos, chiar la începutul paginii). O ofertă specială din partea acestui sit o constituie „cartea electronică”, de fapt un fişier PDF care include cam 150 din materialele din sit. Este un mod de a descărca pe calculatorul Dvs o mare parte din acest sit, inclusiv pentru consultare offline.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *