Rumble Box


Este vineri aşa că se cuvine să prezentăm un joc, un joc nu „doar azi gratuit”. Rumble Box este un joc freeware şi, teoretic, oricând citiţi acest articol ar trebui să îl puteţi găsi la phackett.com/rumblebox. În recomandările noastre am evitat jocurile cu violenţă, şi cu siguranţă dacă acesta ar fi fost implementat grafic cu oameni (sau moştri) din care să curgă litri de sânge am fi căutat mai departe alt joc. Rumble Box, deşi având o anume doză de violenţă şi un deficit de logică, surprinde totuşi prin originalitate. Cel puţin pentru câteva ore sau zile sigur vă va reţine atenţia.

Explicarea acestui joc este o misiune destul de dificilă, primul impuls fiind de a spune „descărcaţi-l şi jucaţi-l”. Probabil că cele trei capturi nu grăiesc prea mult. Să vedem totuşi cum l-am putea prezenta. Jocul îşi închide personajele într-o cutie din care scapă cine poate. Mai rău, trebuie să dai din coate (a se citi pumni) pentru a scăpa, căţărându-te afară din cutie pe cadavrele celorlalţi (brrr…). Din fericire personajele sunt construite abstract din cuburi şi sfere. Personajul nostru este cel din cuburi albastre, noi trebuind să îl scoatem din cutie – pentru aceasta, apăsând tasta de spaţiu, trebuie să împărţim pumni în stânga şi în dreapta. Adversarii, odată eliminaţi, se „sparg” în bucăţi, în scurt timp duşumeaua ajungând acoperită de cuburi şi sfere. Da, aţi ghicit, trebuie să eliminaţi la parteneri până fac o movilă suficient de mare pentru ca Dvs să puteţi sări din cutie! Este nevoie şi de ceva creier pe lângă pumni (taste), pentru că, dacă vreţi să ieşiţi rapid, ideal este să înghesuiţi duşmanii într-un colţ unde să îi „aranjaţi” rând pe rând. Apoi veţi vedea că unii duşmani au în loc de cap o bombă. După ce îi distrugeţi, bomba va exploda, şi de aceea personajul pe care îl mânuiţi este bine să îşi ia rapid tălpăşiţa de lângă bomba amorsată. Aveţi vieţi mai multe, dar aceasta nu înseamnă că jocul este uşor. Există şi nivele bonus.

 

Jocul are aproape 12MB. Este din categoria jocurilor „populare” pe Download.com, de unde de altfel vă invit să îl descărcaţi. Vă doresc ieşire rapidă din fiecare nivel 🙂 .


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *