Doar azi gratuit: Global Clipboard şi Lines Deluxe


O nouă zi, o nouă ofertă gratuită de la GiveAwayOfTheDay.com, situl care, în înţelegere cu firmele producătoare, oferă timp de 24 de ore un program şi un joc gratuit până la reinstalarea sistemului de operare. Programul zilei este Global Clipboard, un soft rusesc dar cu interfaţă în engleză şi în alte limbi, care extinde clipboard-ul oferit implicit de sistemul de operare. Mai multe informaţii găsiţi pe situl GlobalClipboard.com, inclusiv o animaţie în flash care vă ajută să vă faceţi o idee despre cum funcţionează programul.

Programul poate fi descărcat direct de aici (1MB). Există şi soluţii similare gratuite (în secţiunea de Download a sitului nostru), dar nu am făcut încă o comparaţie între ele. Global Clipboard pare a include însă unele facilităţi speciale, însemnând de exemplu că poate să reîncarce clipboard-ul propriu cu informaţii din sesiunile trecute ale sistemului de operare (ceea ce înseamnă că dacă astăzi aţi făcut copy la un element, închideţi calculatorul şi mâine îl reporniţi, respectivul element va fi mai departe în clipboard-ul programului, nu în clipboard-ul sistemului de operare).

Jocul oferit astăzi de GiveAwayOfTheDay.com este Lines Deluxe. Era o vreme, acum mulţi, mulţi ani, pe când jocurile sub DOS mai existau şi le găseam pasionante, când jucam nopţi întregi Lines şi Sherlock (la acesta din urmă încă nu am găsit clone sau reimplementări sub Windows – dacă ştiţi Dvs, vă rog daţi-mi de ştire!). Lines Deluxe ia vechiul joc şi îl pune într-o grafică evident mai atrăgătoare, dar şi cu unele inovaţii. Este vorba în principal de piese speciale, precum bilele pictor, care, aduse în vecinătatea unor alte bile, le va colora pe toate cu culoarea sa. Există şi o bilă bombă, care, intuiţi, explodează aruncându-şi în aer bilele învecinate. M-a bucurat existenţa a trei nivele de dificultate, primul fiind Kids: încă un joc deci pentru cei mici! Dacă doriţi să îl aveţi gratuit, trebuie să îl descărcaţi şi instalaţi astăzi, de aici.

 

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *