Doar azi gratuit: Fireman’s Adventures


GiveAwayOfTheDay.com oferă astăzi gratuit programul CrystalPlayer Professional şi jocul Fireman’s Adventures. Situl programului nefiind disponibil (dar puteţi descărca programul doar azi gratuit de pe GiveAwayOfTheDay.com), nu am putut afla prea multe informaţii despre el şi drept urmare nici nu mi l-am instalat (dar poate vă interesează pe Dvs). În schimb, deşi din capturi grafica jocului nu pare – şi nici nu este de fapt – extraordinară, l-am testat. Este amuzant şi într-o combinaţie plăcută solicită nu doar mânuirea tastelor ci şi folosirea creierului.

Pe scurt, jocul vă invită să conduceţi o echipă de pompieri care trebuie să aibă câte o intervenţie pe nivel: evident, misiunile devin tot mai complicate cu cât avansaţi în joc. Din fericire, după fiecare nivel vi se furnizează o parolă (uşor de ţinut minte, fiind de gen CIRCLE sau FLOWER), astfel că puteţi să reluaţi jocul de la un anumit nivel încolo. În plus se memorează scorurile pe nivel, astfel că vă puteţi întrece cu alţi membri ai familiei la „care salvează mai rapid” un anume nivel. Manevrarea unui pompier este simplă, cu săgeţile. Cu CTRL-stânga ridicaţi găleţile, cheile, topoarele, scările roşii şi deschideţi uşile. Cu SPACE aruncaţi apa sau folosiţi scările roşii. La unele etaje se găsesc hidranţi de unde puteţi reîncărca găleţile. Trebuie să aveţi grijă ca flăcările să nu ardă oamenii şi nici să nu se extindă. De asemenea există canistre cu gaz care pot exploda dacă ajung flăcările la ele. Ce mai: misiune complicată! Reuşiţi să alergaţi suficient de rapid pentru a termina nivelul? Descărcaţi jocul de aici (2,5MB).

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Oana spune:

    Am terminat astazi jocul: 36 de nivele, ultimul are parola SWORD. Unele sunt complicate, greu de terminat, dar presarate cu alte nivele usoare. Oricum, un joc excelent si antrenant. Ce bine ca l-am prins cand a fost oferit gratuit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *