Doar azi gratuit: Equation Wizard şi Xmas Bubbles


De regulă testez fiecare program sau joc înainte de a-l recomanda. Acum însă nu am testat nici Equation Wizard şi nici Xmas Bubbles, dar le semnalez cu convingerea că pentru unii ar putea fi de interes. Este vorba de o altă ofertă GiveAwayOfTheDay, jocul fiind cu temă de… Crăciun. Mda, spiritul Crăciunului ar trebui să mai fie în noi, măcar în unii. Xmas Bubbles este un joc clasic, bilele fiind înlocuite cu globuri de brad. Luna trecută vă propusesem ceva similar, dar joc online, flash, de relaxare: Floricele.

Ceea ce mi s-a părut mai interesant în oferta de astăzi este „vrăjitorul de ecuaţii”. De editoare de ecuaţii algebrice am mai auzit şi văzut (putem inclusiv în MS Word, dar există şi programe specializate). Extraordinar la Equation Wizard este că poate şi rezolva ecuaţii algebrice! Pentru elevi şi studenţi programul poate fi un instrument minunat nu atât pentru rezolvarea temelor cât pentru învăţat. Programului îi poţi indica o ecuaţie, dar el nu doar o rezolvă ci oferă şi paşii intermediari de rezolvare. Situl producătorului afirmă chiar că ar fi vorba de primul calculator pentru rezolvarea complet automată a ecuaţiilor matematice! Cred că gif-ul animat de mai jos este destul de grăitor.

equation-wizard.gif

Atenţie: programul şi jocul sunt comerciale. Astăzi sunt oferite gratuit prin Game.GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– produsul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi pachetul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca produsul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva descărcată
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile şi jocuri oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *