Biblia ilustrată cu piese lego


Un anume individ – permiteţi-mi să îi spun un ciudat, dat fiind că se prezintă ca Reverend, fără să fie cleric în vreo Biserică – a pornit de mai mulţi ani un proiect de ilustrare a Bibliei prin imagini. Acum a ajuns să aibă ilustrate 268 de episoade din Biblie, cu ajutorul a 3.048 de imagini. Le găsiţi pe situl TheBrickTestament.com. Multe dintre aceste imagini au fost şi tipărite, în mai multe limbi, cărţile astfel ilustrate bucurându-se de mare succes în toate Bisericile.

Am pus acest sit astăzi în primul rând pentru că este duminică, Ziua Domnului, dar şi pentru că astăzi găsiţi pe ProFamilia.ro legătura spre un articol ceva mai amplu despre situl „Reverendului”. (O scurtă paranteză pentru cei care poate nu ştiu: CNet.ro, Catholica.ro şi ProFamilia.ro sunt trei situri partenere, toate catolice, dar dedicate unor „felii” diferite – lumea IT, viaţa Bisericii Catolice şi nu numai, respectiv familiile). Vă invit deci fie să vizitaţi direct situl cu Biblia ilustrată cu piese lego, fie să citiţi mai întâi articolul apărut în Familia creştină, ocazie cu care sper să descoperiţi şi alte articole interesante, precum şi ProFamilia.ro în ansamblu.

 

Atenţie: situl TheBrickTestament.com trebuie folosit cu discernământ. În timp ce autorul prezintă istorioarele biblice destul de fidel în cele mai multe cazuri, există unele locuri unde fantezia şi înţelegerea lui o iau puţin (ca să spunem delicat) razna. Cu discernământ însă vă puteţi folosi de acest sit pentru o a le atrage copiilor Dvs atenţia asupra Scripturii.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. mindaianu spune:

    Cum putem sa cumparam Biblia ilustrata cu piese lego?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *